2777
2789

چیکار میکنید چجوری خونه رو تمیز میکنید و خسته نمیشید 

من هرروز باید تمیز کنم .هفته ای ی بار ی خانومی میاد جارو و طی میکشه گردگیری میکنه و سرویسارو میشوره 

اما خودمم هرروز باید جارو یا طی بکشم 

خسته میشم خونه بزرگه  دو نفرم هستیم 

نزدیک پریود ک میشه مصیبت دارم وسواسم صدبرابر میشه 

الانم نمیدونم ک باردارم یا نع هی میرم سراغ نظافت  دوباره میگم ممکنه باردار باشم و منصرف میشم 

شماها چجوری نظافت میکنید خسته نمیشید 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

سخت به سختی😕

منم شوهرم وسواس داره

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ردز درمیون جارو میکشیم اگر میزا لک باشه دستمال میکشیم. هر شب هم طی میکشیم اشپزخونه رو و تمام سرو ...

وسواست در چه حد 

من کشوهارو خالی میکنم هرروز دستمال میکشم 

تو پریز رو با گوش پاک کن 

مرررضیم مریض

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
۲۵۰ اره اطراف

قیمت خونه اطراف تهران چقدره؟ خوش بحالتون خونه دارین اونم بزرگ خدا قسمت همه کنه. کاش منم بتوتم خونه بزرگ و شیک بخرم🤗😍

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹