2777
2789
عنوان

کسی اگه تجربه ای داره بگه😟

153 بازدید | 6 پست

من روز ۴۳ سیکلم بتام ۷۳.۸ بود

پریودمم نامنظمه

یعنی لقاح دیر انجام شده؟

کسی اینجوری بوده ک بارداری سالمه داشته؟

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

مث اینکه کسی نظری نداره

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 48 ساعت بعد تو همون ازمایشگاه دوباره از بتا بده اگه دو برابر بشه بارداریت اکیه و لقاحت دیر بوده

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم 48 ساعت بعد تو همون ازمایشگاه دوباره از بتا بده اگه دو برابر بشه بارداریت اکیه و لقاحت دیر بود ...

شما تجربه داشتید فردا میرم آز

بله برای من روز 33 عدد بتا 103 بود بعد رفت بالا

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...