2777
2789
عنوان

ترشح سبز در بارداری ۱۳ هفته

250 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها ۱۳ هفته ام ترشح سبز دارم دکتر رفتم چرک خشک کن و پماد داد  استفاده کردم ولی خوب نشد  . 

میتونه عادی باشه ؟ کسی بوده داشته باشه 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی آنتی بیوتیک داده یعنی عفونت پس باید برطرف بشه دیگه. نگران نشو اما دوباره برو دکتر

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نه طبیعی نیست حتما به دکتر مراجعه کن

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بدترین عفونت همین ترشح سبز سریع پیگیر باش 

تو خونه تو تشت سرکه واب بشین 

درمان کن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
وقتی آنتی بیوتیک داده یعنی عفونت پس باید برطرف بشه دیگه. نگران نشو اما دوباره برو دکتر

اخه دارو هارو استفاده کردم تموم شد رفت . دیگه به دکترمم میگم میگه دیگه دارو نمینویسه برام اه 😭 خیلی دارو خوردم از اوایل همون ۶ هفته وضع ام همین 

بدترین عفونت همین ترشح سبز سریع پیگیر باش  تو خونه تو تشت سرکه واب بشین  درمان کن

اخه کلی دارو خوردم درست نمیشه  دیگه دکترم برام دارو نمینویسه شوهرمم دیگه اجازه نمیده برم دکتر هر هفته میرم دکتر بنده خدا حقم داره

اخه کلی دارو خوردم درست نمیشه  دیگه دکترم برام دارو نمینویسه شوهرمم دیگه اجازه نمیده برم دکتر ه ...

خب دارو زیادی هم خطر داره 

تو خوئه درمان کن 

هر روز خودتو با شامپو بچه بشور 

شرت نپوش تو خوئه اصلا 

نظافتتو رعایت کن 

تو یه تشت یه استکان سرکه بریز و بقیش اب بشین توش 

یا بتادین بریز تو تشت بشین توش 

اینا عفونت خوب میکنه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اخه کلی دارو خوردم درست نمیشه  دیگه دکترم برام دارو نمینویسه شوهرمم دیگه اجازه نمیده برم دکتر ه ...

چه حقی گلم برا سلامتی خودت و نی نیت باید بری دکتر حالا شده ماهی یه بار یا روزی یه بار

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

اخه دارو هارو استفاده کردم تموم شد رفت . دیگه به دکترمم میگم میگه دیگه دارو نمینویسه برام اه 😭 خیلی ...

عزیزم با یه دکتر متخصص دیگه مشورت کن،  قسم نخوردی که فقط پیش اون بری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹