چه جوری این همه کشته این همه گرونی اخه دلم کبابه همش گریه میکنم
سعي كن از اخبار بي اطلاع باشي منم داشتم ديوونه ميشدم تا نت قطع شد و منم پيگيري نكردم ديگه يكم اروم شدم اخبار ايرانم اصلا نگاه نميكنم جاش فيلم و سريال ببين؛ بدون كه دنياي بي رحمي هست و واسه همه هم همينه هيچكدوممون هم نيومديم كه بمونيم ؛ گروني هم واسه همه هست صبور باش و قناعت كن چون ظاهرا كاري ازمون برنمياد ميبيني كه !
سعي كن از اخبار بي اطلاع باشي منم داشتم ديوونه ميشدم تا اخيار قطع شد و منم پيگيري نكردم ديگه يكم ارو ...
اره باید این کار کنم الانم به سال پدرم نزدیک داریم میشیم بیشتر داغون شدم همسرم بهم میگه خدا بزرگه بی خیال الهی بمیرم همین جوری داره تلاش میکنه از صبح تا اخر شب من برا خودمناراحت نبستم اصلا دلم کبابه چیزهایی شنیدم دیدم که نگو فقط توکلم به خداست انشالللخ خودش کمکمونکنه ممنون دوستم سعی میکنم از این حال بیرون بیام
اره باید این کار کنم الانم به سال پدرم نزدیک داریم میشیم بیشتر داغون شدم همسرم بهم میگه خدا بزرگه بی ...
الان شرايط خودت هم بخاطر نبود پدرت بد هست سعي نكن با چيزهاي ديگه بيشتر احساسات خودتو تحريك كني؛ اخبار و موسيقي و فيلم غمگين بزات كاملا ممنوعه حتي توي جمعي نشستي خواستن حرف بزنن جمعو ترك كن،،، نكنه خدايي نكرده افسردگي درونت ريشه كنه ؛ محافظت كن از احساسات و روحت