2777
2789
عنوان

مرگ

212 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها چندروزیه ک خیلی ب فکر مرگم میگم این دنیا چیه واقعا همش ناراحتی همش از دست دادن عزیز اخرشم میری زیر ی عالمه خاک بنظر شما اون دنیا چ شکلیه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
2
66%
الزامی
1
33%
🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به محض مرگ مجدد در وجود کس دیگری شکل می گیریم 

این نظر شخصیمه مخالفا ریپ نکنن لطفا

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

منم.خیلی خستم

اونقدری که همش دنبال یه راهم برا رسیدن بهش 

دیگه توان ندارم.حتی یه نقطه مثبت تو زندگیم ندارم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

مرگ زندگی جدید ماست در یک شکل دیگه 

روح ما فقط از جسم رها میشه و از زندگی زمینی اما مسئولیتی که از اول خلقت و هستی داشتیم بر دوشون هست توی مراحل بعدی باید به انجام برسانیم 

کارهای نیمه تمام باید تمام کنیم 

مرگ ادامه راه هست به شکل دیگه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

طبيعيه بخاطر وضع موجود هست و قطعي نت

كمي صبور باش

كاراي واقعي بكن مثل نقاشي كتاب كاغذي خوندن.... 

تقصير خودمونه زياد دل بستيم به زندگي هاي مجازيمون

هدف گذاري كن براي خودت.... درس ... كار.... 

يه چيزي كه واسش انگيزه داشته باشي و عاشقش باشي

طبيعيه بخاطر وضع موجود هست و قطعي نت كمي صبور باش كاراي واقعي بكن مثل نقاشي كتاب كاغذي خوندن....&n ...

اره من‌ابن هفته از لحاظ روحی داغون شدم به خدا خیلی ناراحتم خیلی زیاد

همه چی درست میشه