2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین بار که دیدم با استادمون بود 

فیلم هویت رو دیدیم

سکته رو زدم من 😹

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من از پیچ اشتباهی خیلی خوشم اومد 

یکمی کوچیکتر که بودم از ملک سلیمان میترسیدم ؛😂😂😂

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

جن گیرو دیدم😐

تنها بودم ۳ نصفه شب دیدم..

حال معنوی بسیار خوبی بود رابطه خیلی عمیقی بین من و دسشویی خونمون ایجاد شد😑😑🤦🏼‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیلی جالب و باحال بود 

فک کنم 9 10 سالم بود 

با پسر عمم دیدم 

یه فیلم بود درباره یه بازی کامپیوتری (هر مدلی که طرف تو بازی گیم اور میشد تو زندگی واقعی هم همونجوری کشته میشد... اسم فیلمو اگه کسی میدونه بگه بی زحمت) 

فیلم حلقه

تا یه هفته از تلویزیون خاموش وحشت داشتم

هنوزم بهش فکر میکنم از صفحه سیاه تلویزیون میترسم😑

ولی قبلش جیغ رو دیده بودم نترسیدم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
بچه بودم تا صبح نخابیدم اونم فیلم جنگیر که جقدر ترسناکه خیلی فیلم ترسناک میبینم ولی اون شب هی مامانم ...

منم بچه بودم دیدم ولی بااین فرق ک خیلی خوشم اومد چندباردیگه هم دیدم😂😂

یواشکی بچه بودم دید زدم یه پرستار بچه بود که میرفت خونه ی مردم بچه های کوچیک رو میاورد پای یه درخت میکشت اسمشو نمیدونم چیز زیادی هم ازش یادم نیست 😶

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶