2777
2789
عنوان

میدونم مجرد میمونم

68575 بازدید | 2046 پست

سال96درسم تمومشد.شادبودم.دنبال کار بودم.یوهو فهمیدیم پسرخاله ام 2سال بزرگتره.خواهرم میخاد.

داغون شدم من

نه که خوشم بیادازش.ولی اون7سال کوچیکتر ازمنه.الان2سال ازدواج کردن

من تنهام.ازاین واون زخم زبون میشنوم.ازخدا ناامیدم!

بدبختم من.دیگه هیچ شانسی ندارم.میدونم مجرد میمونم

هیچ کس به اندازه من بیچاره نیست.کسی هست؟

اگه فقط ی نفر شرایطی از من بدترداشته باشه .به زندگی امیدوار میشم

ولی حتی دوست صمیمیم هم تونست بره سرکار.من تو مصاحبه ردشدم.تنهاشدم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

میشه بپرسم چند سالتونه؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی ازدواج کردم فهمیدم چه غلطی کردم😂 ولی دیگه دیر بود متاسفانه ..😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

چند سالته ؟ من الان دو ساله جدا شدم ۲۹ سالمه اصلا ازدواج نکنی بهتر از اینه که طلاق بگیری شعلمم پاره وقته درامد درست حسابی ندارم نمیدونم میتونم دوباره ازدواج کنم یا نه شرایط من از شما سخت تره چون جدا شدم

منم سال٩۶فارغ التخصیل شدم هرچی ازمون دادم رد شدم..دوست صمیمیم رفت سرکار..با دوتا دوست میخاستیم ازدواج کنیم پسره منو نخاست ولی دوستم ازدواج کرد 

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢