2777
2789
عنوان

میدونم مجرد میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 68575 بازدید | 2046 پست
عزیزم متولد69.

عزیزم چه میشه کرد دوباره بادرس و کار ورزش و اشپزی خودتو سرگرم کن کلاسای بیرون رو شرکت کن کلاس مجردای شهاب مرادی رو شرکت کن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم متولد69.

عزیزم نا امید نشو ؛اونی که خوشبختت میکنه خودش یهویی پیدا میشه مطمئن باش

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟ من الان دو ساله جدا شدم ۲۹ سالمه اصلا ازدواج نکنی بهتر از اینه که طلاق بگیری شعلمم پاره ...

مطلقه ها که خواهشانشون بیشتره عزیز گاها با پسر مجرد ازدواج کردن ما مجردا بدتریم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
چند سالته ؟ من الان دو ساله جدا شدم ۲۹ سالمه اصلا ازدواج نکنی بهتر از اینه که طلاق بگیری شعلمم پاره ...

اره خب .طلاق خیلی بده.ولی بهت بگن.آخی خواهرکوچیکت زودتر از توشوهر کرده؟از بس سرت تو کتاب بوده.اینم بده نیست؟

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

دختر خاله من ۴۲سالشه مجرده، میخواد ازدواج کنه اما نشده. اینقدر احساس بدبختی نمیکنه. برای کار هم اول اگر با حقوق کم، یا حتی بی ربط به  تحصیلاتت شروع کنی شاید راحتتر پیدا بشه. فامیل هم که همیشه یه حرفی برای گفتن دارن، اعتماد بنفس داشته باش

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منکه از زخم زبون یک کار بسیار سخت قبول کردم که طعنه وکنایه نشنوم پنج صبح تا نه شب بدون تعطیل رسمی  با مسئولیت مالی سنگین فقط از نظر مالی جمع وجور شدم  از خانوادم جدا شدم دیگه به یا ئسگی نزدیک میشی مجرد بودن زیاد وحشتناک نیست البته نظر منه

اوکی شکر 

دیوونه ای دیگه من جفت خواهرای کوچیکتر از خودم ازدواج کردن ولی من مجردم قسمت بوده اونا زودتر برن چ حرفی میزنی تو اخه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

تو شرایط من داری.خواهرکوچیکترت ازدواج کرده تو بمونی توخونه؟

خواهر کوچبک ترم از دواج نکرده!!!! یه معلولیت دارم همه  فکر میکنن کسی حاضر نیست منو بگیره غیر مطلقه یا زن  مرده یا  نا توان در امر فرزند اوری😐

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
چه حسودی هستی توو

نمیخواستم.حسادت کنم.همه جوری رفتار کردن که دیگه حسودیم شد.میتونستن بیان برای من خاستگاری!منم ی سال کوچیکتر بودم ازش

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم