2777
2789
عنوان

میدونم مجرد میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 68575 بازدید | 2046 پست

عزیزم من شرایطتو تاحدودی درک کردم

ولی از حرفات معلومه تو فاز کاملا احساسی رفتی...معلومه ک ادمتی زیادی هستن ک وصعشون از شما بدتره...

ب خدا توکل کن...همه چی دست اونه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب .طلاق خیلی بده.ولی بهت بگن.آخی خواهرکوچیکت زودتر از توشوهر کرده؟از بس سرت تو کتاب بوده.اینم ب ...

ببین خوب بستگی به شرایط داره ما باید طرز فکرمونو درست کنیم اینکه اول حتما باید بزرگه بره اشتباهه من خودم قبل خواهر بزرگم ازدواج کردم خواهرم بعد من دوستم باباش چون هنوز ازدواج نکرده بود نزاشت خواهر کوچیکش شوهر کنه خوب این خیلی بده

عزیزم انشاا... کار پیدامیکنی ازدواج میکنی بعد میبینی چه دوران خوبی داشتی

دیگه چجوری.خیلیا میشنون خواهرکوچیکش شوهر کرده.تو دلشون میگن حتما عیبی داشته این مونده تو خونه

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
نمیخواستم.حسادت کنم.همه جوری رفتار کردن که دیگه حسودیم شد.میتونستن بیان برای من خاستگاری!منم ی سال ک ...

حالا مگه اش دهن سوزی هست؟؟؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

تو کف اون نفهمایی هستم ک زخم زبون میزنن ب دختری که ازدواج نکرده

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
ت.خ.م.ت هم نباشه،     مجردا بهترند. فقط فکرتو بزار روی استقلال مالی

ولی میبینم چقدر شادن.میدونم حسودیه.ولی منم میتونستم جای خواهرم باشم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
نمیخواستم.حسادت کنم.همه جوری رفتار کردن که دیگه حسودیم شد.میتونستن بیان برای من خاستگاری!منم ی سال ک ...

فرض رو براین بزار که لیاقت تورو نداشته و در حدت نبوده قسمت تو کسه دیگه ایه خدارو چه دیدی ایقد ناامید نباش 

اره خب .طلاق خیلی بده.ولی بهت بگن.آخی خواهرکوچیکت زودتر از توشوهر کرده؟از بس سرت تو کتاب بوده.اینم ب ...

خُب اونا نمیفهمن تحصیلات و کتاب بهتر از شوهره،  خودت هم نمیدونی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹