2777
2789

سلام خانما من شوهرم دوسال پیش واریکوسل عمل کرد هم تعدادش خوب شد هم مورفولوژی ولی من سه تا سقط داشتم رفتم دکتر برا جفتمون ازمایش نوشت الان مورفولوژی نورمال2%نوشته abnormal98%یعنی اینقد وضع اسپرماش خرابه؟ دکتر گفت باید دوباره عمل کنی به نظرتون چکارکنم اینقد داغونم

مورفولوژی اصلا ملاک نیست همسر من مورفولوژیش صفر بود دکترم گفت ربطی نداره مورفولوژی یعنی شکل ظاهری حرکت و جهشش مهمه

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش یه دکتر رفتین؟؟

شاید علتش واریکوسل نبوده

همسر من بعد از عمل خوب نشد ولی نگفتن دوباره باید عمل بشه، به نظرم پیش چندتا دکتر بدین و نظر چندتا دکتر رو بپرسید آخه عمل زیاد هم خوب نیس

تو روخدا عمل نکن بدبختو ناقص میکنین ده بار دیکه هم عمل کنه باز بر میگرده،،ما همین مشکلو داشتیم بعد ۶سال با زالو درمانی شوهرم باردار شدم،

زالو برای واریکوسل در حد معجزه عمل میکنه

بعدطبیعی باردارشدید؟

همسر من فقط ساشه های آندروفرتی مصرف میکرد و دکترم با اطمینان گفت نتیجه میده حدودا چهار دوره مصرف کرد بعد از یک سال و نیم باردار شدم 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
تو روخدا عمل نکن بدبختو ناقص میکنین ده بار دیکه هم عمل کنه باز بر میگرده،،ما همین مشکلو داشتیم بعد ۶ ...

یعنی عمل نکردین؟

همسر من با عمل خوب نشد، پس یعنی علتش واریکوسل نبوده گفتن ممکنه مادر زادی یا همون ژنتیکی باشه حالا زالو فایده داره یعنی؟؟

چه دارویی

ساشه ی آندروفرتی 

شصت عدد پاکت پودره روزی دو تا یکی صبح یکی شب داخل نصف لیوان آب باید بریزه و بخوره. مزه پرتقال میداد. قیمتش هم پانصد تومانه

چرا دلشو خالی میکنی من همسرم مورفولوژیش صفر بود چند دوره دارو مصرف کرد ولی مجدد ازمایش نداد که بدونی ...

من دلشو خالی نکردم بهتره با لحن بهتر بخونی من خودم تو اقدامم و همین مشکل رو دارم پس لطفا اظهار نظر اشتباه نکنید ضمنا تاکید کردم ک دیدم کسایی رو با صفر باردار شدن 

ولی یکم سرچ کنید من اشتباه نگفتم مورفو زیر ۴ ناباروره

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗