elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 عنوان بیاید تجربیات بارداریتونو بگید😉از اقدام تا بارداری 234 بازدید | 10 پست سلام دوستانمن دیروز تیتر بتا دادم عددش ۷۳.۸بود وَ روز ۴۳سیکلم بود پری نامنظمی دارم.کسی همچین تجربه ای داشته؟ک بتا دیر بالا بیاد؟پری من ۳۰ روز تا ۳۶روز تاخیر دارهانرژی مثبت بدید عشقا تجربیاتتون رو بگید تا دیگران هم استفاده کنن مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم 1398/09/03 | 10:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 لطفا اگه کسی با تاخیر زیاد بتاش پایین بوده بگه ک یکم روحیه بگیرم😉😊 مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 واقعا کسی تجربه ای نداره؟؟؟؟ مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
saadaat عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1279 عزیزم انشاالله که بارداری من یه بار باردار شدم دو روز بعد تاخیر بتام حدود 600 بود بعدم سقط شد اگه 24 ساعت بعد دوباره آز بدی و دو برابر بشه مشکلی نیست.واسه واقعی شدن تیکرت صلوات میفرستم شمام واسه من دعا کن خیلی وقته منتظرم إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 واقعا برای کل سایت متاسفم ک یه سوال آدم میپرسه هیچ کس جواب نمیده.حالا اگه میگفتم تجربیاتتون راجب مادر شوهرتونو بنویسین همه میریختن اینجا.واقعا سوالم برام خیلی مهم بود مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 عزیزم انشاالله که بارداری من یه بار باردار شدم دو روز بعد تاخیر بتام حدود 600 بود بعدم سقط شد ... مرسی ک حواب دادی انشالله ک زود ب مراد دلت برسی.پس زیاد عدد اولی مهم نیس مهم اینه ک چقد بالا بره؟ مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
saadaat عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1279 مرسی ک حواب دادی انشالله ک زود ب مراد دلت برسی.پس زیاد عدد اولی مهم نیس مهم اینه ک چقد بالا بره؟ انشاالله. بله من اینجوری شنیدم انشاالله خبر بارداریتون إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
saravasheghani عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 763 باید هر ۴۸ساعت تکرار کنی اگ داره بالا میره مشکلی نداره
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 روند افزایش بتات مهمه .احتمال زیاد برات سونو واژینال مینویسه دکترت.انشاالله ک خارج رحمی نباشه.درد پهلو و شکم و اینا نداری؟ نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 روند افزایش بتات مهمه .احتمال زیاد برات سونو واژینال مینویسه دکترت. انشاالله ک خارج رحمی نباشه. در ... دارم یکم ک راه میرم زیر شکمن و کمرم درد میگیره انگار ک پری باشم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم