2777
2789

غذایی که دوست داره براش درست کن

یا یه روز برو خونه شو تمیز کن براش چون ماه های اول ادم خیلی بی حال میشه. خیلی خوشحال میشه کسی کمکش کنه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زنداداشم بارداره 

پریروز دلم خواست خوشحالش کنم ...اون عاشق میرزاقاسمیه براش یه عالمه پختم خورد و حال کرداااااا

ترشی هم دوست داره منم براش از ترشیای خودم ریختم تو شیشه و خوشگل بهش تقدیم کردم....

الانم یه نوع ابنبات هست باحاله دوست داره میخوام برم براش بخرم این هفته دیدمش بهش بدم...

الهی بمیرم خواهر من که ی شهر دیگه است تنها و غریبه هیچ کاری نمیتونم براش کنم

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
خدا فرشته هاشو میفرسته و بهش کمک می کنن 💖

ممنون عزیزم

ولی جیگرم براش کبابه خیلی تنهاست تو ی شهره غریب

چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
من هر روز ميرم خونه اش رو تميز ميكنم و غذا درست ميكنم واسش،يني خوشحال ميشع؟

حتما خوشحال میشه

چ ا هر روز میری؟ استراحت مطلقه ؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...