2777
2789

شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من

ماه پیشانی من... دلبر بارانی من... 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ای قدیمی ای خوب گاه و بیگاه لب پنجره خاطرم می ایی ای صمیمی ای دوست تو ز من یادکنی یانکنی من به یادت ...

عه سلام مرمری جون .یه سوال داشتم .پای گلام و کاکتوس هام حشره ریز زده مثل پشه کوره ..چیکار کنم؟

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خداوندی خدا که داشتم جمله اتو موزون میخوندم😂😂😂😂

😂😂الهی قوربون ت برم ببخشید سوالم بی ربط بود

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
ز چشمه های دانش مینوشم همی میروید برگ بلورين بال شعر از آن و ره میسپارم به سوی سبزه زا ...

مثل همیشه عالی و دل انگیز ❤❤❤

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
😂😂الهی قوربون ت برم ببخشید سوالم بی ربط بود

زنده باشی😂 خوش بگذره بهت

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من مست و تو دیوانه، ما را که برد خانه بقیش چی بود😂 هی چند تو را گفتم؟ این بود؟ 😂 کم خور، دو سه پی ...

چند بار تو را گفتم....

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
عه سلام مرمری جون .یه سوال داشتم .پای گلام و کاکتوس هام حشره ریز زده مثل پشه کوره ..چیکار کنم؟

کنفیدور یک در هزار بگیر اسپری کن فقط به خاک قد اینکه یک سانت از خاک سم نفوذ کنه تا اخر عمر دیگه حشره نمیزنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بوسه آنگاه قشنگ است که تمرین نشود

بپری ماچ کنی جیغ کشد در بروی😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘