2777
2789
عنوان

من دستنبدمومیخوام:/

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برام پيش اومده

منم دادم رفت

با خودم گفتم اگه حالش رو خوب ميكنه ي دستبند ساده

بذار بدم بهش

كلا واسه تمرين روحم بعضي وقتا چيزي ك واقعا دوست دارم

از قصد ميدم ب اين اون اگه بخوان

اخه من خودم باشم هیچ وقت قبول نمیکنم.😔همشم چند بار گفتم قابلتو نداره اینا این یهو گفت پس شماره کارت بده

واقعا مغزم سوت کشید بعدگفتم حتما حساب میکنه مولشو اخه اولش گفتم ده تومن خریدمشو اینا واسه پولش همش دوبار گفت بعد گفت پس باشه مرسی😐😐😐😐

ده هزار تومن دیگه؟😅

اره . ببین پولش مهم نیست هرچند چرا مهم نباشه من یه دانشجو ساده ام تو یه شهری که حیلی دوره ازخونمون اون نه😐 فقط موندم چطوری روش شد واقعا فکر میکردم حداقل پولشو بده یا اگه بگم نمیگریم خودش شعورش برسه . یه بارم سرما خوردم بودم سوار سرویس شدم. اونم سرما میگفت سرما خورده من حالم خیلی بد بود گفتم بیا من فپقرش دارم رسیدم دانشگاه بخور بعد گرفت کل بسته قرصو دیگه ام پس نداد😐من فکر کردم یادش رفته لابد یا منظورمو اشتباه گرفته حالا می بینم عادتشه کلا

اره . ببین پولش مهم نیست هرچند چرا مهم نباشه من یه دانشجو ساده ام تو یه شهری که حیلی دوره ازخونمون ا ...

خندم واسه این بود که گفتم نکنه یهو مثلا دستبند طلا رو بهش بخشیدی،اینجور آدما خیلی پرروان باید مثل خودشون پررو باشی،من یه دوست اینجوری داشتم یه بار موگیرمو گرفت دیگه نداد خیلی محکم فرداش بهش گفتم این موگیر واسم با ارزشه دوسش دارم میشه بدیش؟

برو بهش بگو توهم

یه دستبند دیگه بگیر بده به اون مال خودت بگیر به جای تو من حسودی.کردم بگیری ها

نه توروخدا همینم مونده تو این سرما برم دستنبد بخرم یه پولیم بدم😐 دستنبدای دیگه امم خیلی گرون ترن ولی اینو واقعادوست داشتم اخه پوستم سفیده مهرهای ابی خیلی نازی داشت با مانتو لاکمم ستش کرده بودم😔

اخه تو باشی چی میگی مثلا من چه میدونستم این اینقدر پروعه😒حالا دوستمم بود عیب نداشت رابطه حاصی باهاش ...

من زیاد تعارف نمیکنم وقتی اینقدر دوست دارم اگه با تعارف کگ برداشت میگم بده بببینم نعارف اومد نیومد داره 😀

...یک عدد آدم...