2777
2789
عنوان

من دستنبدمومیخوام:/

262 بازدید | 27 پست

امروز سرکلاس یه دختره گفت دستبندت چقدر خوشگله گفتم قابل نداره گفت درش میاری ببینم درش اوردم انداختش دستش بعد هی به این اون نشون میداد میگفت قشنگ فلان اینا بعد من اسکام گفتم چندبار قابلتو نداره اینا بعد دخترا یهو گفت شماره کارت بدم پس پولشو بریزم برات😐😐یهو هنگ کردم گفتم نه بابا نمیخواد اینا چه حرفی بمونه یادگاری دیگه دختره برش داشت دستنبدمو واقعا موندم😐هنوز تو شوکم دستنبدو ده تومن خریدم ولی واقعا پولش مهم نیست دوستش داشتم خیلی به دستم میومدم چند نفر بهم میگفتن از یه خیریه ام خریده م دیگه نیست برم بخرم😭 

حالا ازفردا میاد دانشگاه با دستنبد من😐

اگه میدونستم سرنوشت دستبنده اینا هیچ وقت نمی خریدمش😐😐 راست میگن در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته جالب اینکه با طرفم صمیمی نیستم خیلی عادیم .ازسادگی خودم بدم میاد😔😔😔

تا تو باشي الكي تعارف نكني😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تو باشی تعارف بزنی🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

منم یه بار سر کلاس خوشنویسی دوستم گفت چقدر قلمت خوبه برای من

برای تعارف گفتم قابلتون رو نداره

برداشت برد 😹😹😹

باورم نشد 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اخه تو باشی چی میگی مثلا من چه میدونستم این اینقدر پروعه😒حالا دوستمم بود عیب نداشت رابطه حاصی باهاش ...

من يبار ميگه قابل نداره 

دفه دوم سوم لبخند ميزنم فقط دليلي نداره حرفو چندبار تكرار كني ك😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه تو باشی چی میگی مثلا من چه میدونستم این اینقدر پروعه😒حالا دوستمم بود عیب نداشت رابطه حاصی باهاش ...

من همیشه میگم مرسی عزیزم

کلا تعارف نمیکنم 

کسیم به من چیزی بگه بی تعارف عمل میکنم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن