2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیشه بهش نده بذار گرسنه ش بشه سینه تو بذار دهنش.بچه ی منم بدسینه بود راه میرفتم شیرش میدادم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

نوک سینتو بزار رو دهن بچه بعد تو شیشه اب قند بگیر از بالا جوری بچکون رو سینت سربخوره بره دهن بچه خوشش بیاد خودش میخوره

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ازینجا جطور یاد بدن!

با رسم شکل

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

عزیزم از رابط استفاده کن یه چیه مثل سر شیشه که میزاری رو سینه ت نی نی که به شیشه عادت داره میگیره ش تا کم کم به سینه عادت کنه

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
۴۵روزه هست..مرسی از راهکاراتون..رابط و آب قند باحال بود‌‌راه رفتن رو هم امتحان میکنم ممنووون

سلام ،میشه لطفا بگین سایز هماتومتون چند بود و بعدش چقدر شد؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
سلام ،میشه لطفا بگین سایز هماتومتون چند بود و بعدش چقدر شد؟

دقیق یادم نیس ولی هی بزرگتر میشد باوجود اینکه استراحت مطلق داشتم...بعد فهمیدم استراحت نسبی هم کافی بوده...ولی من از ترسم در کل استراحت مطلق بودم.توی تبادل نظرام هس فکر کنم سایز هماتومم..ولی علایم رفعش همون بود ک تا چند هفته لکه بینی تییییره داشته باشی و لخته های خییییلی ریز بریزه ازت توی توالت فرنگی دیگه..معمولا تا اول ماه۵ برطرف میشه میگن..

دقیق یادم نیس ولی هی بزرگتر میشد باوجود اینکه استراحت مطلق داشتم...بعد فهمیدم استراحت نسبی هم کافی ب ...

انشالله همینطور که میگی باشه

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰