2777
2789
عنوان

کیا بچه نق نقو دارن یه دقه بیاین

2040 بازدید | 75 پست

دارم از دستش روانی میشم،کسی تجربه داره بچه م سه ماه و نیمشه مشکل خواب داره ‌یه ریز گریه میکنه دکتر هم بردمش گفت مشکلی نداره ولی وقتی میخاد بخابه کلافمون میکنه یه ساعت تو بغل من اونم سرپا یه ساعت باباش..تا کی ممکنه اینطور باشه نمیکشم دیگه تازه وقتی هم میخابه سریع بیدار میشه جیغ و داااااااد😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین امشب کلی گریه کردم از دستش 

از یک ماهگی مشکل خواب داشت تا الان که ۲۱ ماهشه همش هم در حال بهونه گیریه منم مثل شمام نمیدونم چیکار کنم😔😔😔😔😔

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

شاید سیر نمیشه، دل درد داره، گوش درد 

بالاخره یه مشکلی داره دیگه طفلک وگرنه الکی که گریه نمیکنه، سشوار رو بگیر روش گرم شه بخوابه، پستونک هم خوبه ها، آروم میکنه بچه رو

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خب نشونه های دیگه ی رفلاکس رو نداره

میدونی علائم رفلاکس چیه؟؟

بعضی بچه ها رفلاکس پنهان دارن ممکنه هیچی علائمی و در ظاهر نشون ندن

از ته دلم دعا میکنم بچه شما رفلاکس نداشته باشه چون خیلی سخته و‌بچه اذیت میشه ولی بازم یه دکتر دیگه ببر

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...