2777
2789
عنوان

کیا بچه نق نقو دارن یه دقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 75 پست

قطعا گرما و تشنگی 

حتما آب بهش نمیدی و میگی تا شش ماه نباید آب بخوره 

و کلی هم لباس تنش کردی که سرما نخوره اون بچه هم زبون نداره بگه تشنمه گرممه جیغ میزنه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد دخترم افتادم. دختر منم چهارماه تمام کل شبانه روز رو فقط جیغ می زد و گریه می کرد. طوریکه کلا باید سرپا نگهش می داشتیم. یه بارم تو گهواره اش نخوابید.

بعدها فهمیدم ارثی بوده چون کل نوه های مادرشوهرم همونشکلی هستن. پسر جاریم تا یکسالگی و بقیه چهار ماه

الان قربونش برم کلاس سومه. کنارش دراز کشیدم تو اتاقش که بخوابه. چقدر زود گذشت

گرما رفلاکس حساسیت یکی ازین سه مورد صدرصد

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
خب آب میگن ندید  

چرت و پرت میگن بابا ما که دادیم بچه هامونم سالم و خوبن البته برا بچه اولی خواهرم نمیدونستیم آب که نمیدادیم هیچ تا میتونستیم میپوشوندیمش خدا خیر بده به دکتر آرمانیان حالیمون کرد بچه هم ادمه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

منم نظرم رو رفلاکسه حتما دمای اتاق ۲۴ باشع گرما رفلاکسیا را کلافه میکنه کشیدم که میگم الان ۹ ماهشه خوابوندمش منتظرم پاشه جیغ بزنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

تو شیر زنی .من از صدای گریه بچه سردرد میگیرم

بعضی وقتا بچه هم دوست داره تنها و آروم باشه. همه اش بگیرن ببرنش اینور اونور و تکون بدن اذیت می شه.حالا امتحان کن. منم دلم نمی آد زیاد گریه کنه بچه اما معمولا بچه های من بعد چند دقیقه آروم می شدن و می خوابیدن. البته در صورتی که شکم پر باشه و پوشک تمیز و اندازه اش هم درست باشه و بچه گرم و سردش نباشه.

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)