سلام. ببخشید من هفته چهاردهم بارداری هستم برای درمان ترشح سبز، دکتر قرص واژینال مترونیدازول داده از وقتی مصرف کردم دچار ترشح آبکی خیلی رقیق بیرنگ و گاهی سفیدرنگ شدم مقدارش گاهی خیلی زیاده و گرمه. ممکنه تأثیر همین قرص باشه؟ یا خدایی نکرده کیسه آبم سوراخ شده؟ خیلی نگرانم تا الان ۵ قرص مصرف کردم. کسی تجربه داره؟
یکی دوشب اول با اپلیکاتورش گذاشتم اندازه یه بندانگشت بیشتر داخل نبردم ترسیدم اتفاقی بیفته دیگه با دس ...
نه باردارنیستم.ولی تو بارداری استفاده کردم الانم بعضی وقتاکه لازم باشه میزنم کارخوبی کردی باانگشت استفاده کردی,اره برامنم بیرنگوسفیده بعضی وقتاابکیه بعضی وقتام ترشح لزجع
یکی دوشب اول با اپلیکاتورش گذاشتم اندازه یه بندانگشت بیشتر داخل نبردم ترسیدم اتفاقی بیفته دیگه با دس ...
عزیزم بهتره به دکترت بگی تا خیالت از بابت کیسه آب راحت بشه . ترشح توی بارداری باید چک بشه توسط دکتر .
به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا میشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمیگردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی میدهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》
ولی آره فردا پیش دکترم میرم ببینم چی میگه. انشاالله تأثیرقرصه
نگران نشو عزیزم ان شاالله که به احتمال 99 درصد برای تاثیر قرصه.
به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا میشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمیگردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی میدهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》