2777
2789
عنوان

قرص واژینال مترونیدازول

10858 بازدید | 18 پست

سلام. ببخشید من هفته چهاردهم بارداری هستم برای درمان ترشح سبز، دکتر قرص واژینال مترونیدازول داده از وقتی مصرف کردم دچار ترشح آبکی خیلی رقیق بیرنگ و گاهی سفیدرنگ شدم مقدارش گاهی خیلی زیاده و گرمه. ممکنه تأثیر همین قرص باشه؟ یا خدایی نکرده کیسه آبم سوراخ شده؟ خیلی نگرانم تا الان ۵ قرص مصرف کردم. کسی تجربه داره؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوشب اول با اپلیکاتورش گذاشتم اندازه یه بندانگشت بیشتر داخل نبردم ترسیدم اتفاقی بیفته دیگه با دستم گذاشتم

ببخشید ترشح شمام رو لباس زیرتون آبکی، بیرنگه و بدون بو؟ شمام بارداری؟

من دکتر ک رفتم معاینم کرد گفت کمی عفونت داری. برا من بدون بو و خارش بود.

اره منم بدون بو هست ولی باردار نیستم البته کمی حس سوزش دارم میگم حتما مال عفونته

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

یکی دوشب اول با اپلیکاتورش گذاشتم اندازه یه بندانگشت بیشتر داخل نبردم ترسیدم اتفاقی بیفته دیگه با دس ...

نه باردارنیستم.ولی تو بارداری استفاده کردم الانم بعضی وقتاکه لازم باشه میزنم کارخوبی کردی باانگشت استفاده کردی,اره برامنم بیرنگوسفیده بعضی وقتاابکیه بعضی وقتام ترشح لزجع

یکی دوشب اول با اپلیکاتورش گذاشتم اندازه یه بندانگشت بیشتر داخل نبردم ترسیدم اتفاقی بیفته دیگه با دس ...

عزیزم بهتره به دکترت بگی تا خیالت از بابت کیسه آب راحت بشه . ترشح توی بارداری باید چک بشه توسط دکتر . 

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》
نه باردارنیستم.ولی تو بارداری استفاده کردم الانم بعضی وقتاکه لازم باشه میزنم کارخوبی کردی باانگشت اس ...

دقیقا همینطور شده... آخیش پس دارم خوب میشم. کاش دکترها توضیح بدن ک بعدمصرف چطور دارو عمل میکنه

عزیزم بهتره به دکترت بگی تا خیالت از بابت کیسه آب راحت بشه . ترشح توی بارداری باید چک بشه توسط دکتر ...

ولی آره فردا پیش دکترم میرم ببینم چی میگه. انشاالله تأثیرقرصه

ولی آره فردا پیش دکترم میرم ببینم چی میگه. انشاالله تأثیرقرصه

نگران نشو عزیزم  ان شاالله که به احتمال 99 درصد برای تاثیر قرصه.

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》