2777
2789

Parseek.ir

اینجا سرچ کن خب عزیزم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز و گردو و مرغ رو تفت بده اب سرد اضافه کن و صبر کن تا بپزه اواخر پخت رب انار رو اضافه کن!میخوای غلیظ بشه میتونی یه قاشق ارد برنج رو تو اب سرد حل کنی و نیم ساعت اخر بهش اضافه کنی!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

اول مرغو تو روغن تفت بده

تو یه قابلمه دیگه پیاز رنده کن با گرده تفت بده آب بریز روش غل ک خورد مرغها رو بنداز توش شعله رو کم کن بذار آروم آروم چند ساعت بپزه و روغن بندازه حتما

بعد هم رب انار بریز دو قاشق یا سه قاشق کافیه بستگی به مزه رب هم داره

گردو رو بدون روغن کمی تفت بده رب انار و ادویه بزن بعد آب سرد سرد اضافه کن جوش که اومد کمی که قل زد مرغ رو اضافه کن آخر پخت دو قالب یخ کوچیکی بنداز تا روغنش دربیاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سراشپز پاپیون بزن

من چن تا پیاز بزرگ سرخ میکنم یعد یه لیوان گردو و نمک فلفل زروچوبه و اب جوش میزنم شب تا صب با شعله کم قل بزنه

صبح بهش رب انار شیرین با یکم تمرهندی میزنم

مرغ و با ادویه سرخ میکنم همون نمک فلفل زردچوبه

بعد میریزم تو فسنجون باز یکی دوساعت قل بخوره

البته کلا من همه خورشتامو شب تا صب میذارم شما میتونی همینو تو دوساعتم درست کنی🐀😌

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

گردو سابیده رو بذار بجوشه با ادویه و رب انار خوب که رنگش عوض شد بذار رو شعله ی کم حسابی غلی بشه و روغن بندازه

مرغ جدا با ادویه و پیاز و لیمو بپذ خوشمزه بشه و آخر سر فقط مرغا رو بنداز تو فسنجون بذار یکم رو حرارت بمونه و تمام

گاهی فقط گوش باش

عزیزم مرغ رو بسته به سلیقه من سرخ می‌کنم یه کمی چون شوهرم نمیخوره آب‌پز بعد دوتا لیوان آب میریزم روش میزارم آبش بجوشه 

تو یه ظرف دیگه پیاز رنده می‌کنم تفت میدم گردو رو اضافه می‌کنم بعد آب سرد میریزم که روغن بندازه رنگش که یکم تغییر کرد مرغ و آبشو بهش اضافه میکنم وقتی جا افتاد بهش رب انار اضافه میکنم تقریبا هم چهارساعتی زمان میبره خودش روغن میندازه!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

به اندازه هر نفر يه پياله گرود اسيب كن

بعد پياز رنده كن اب جوش بريز كردو و رب انارم اضافه كن ادويه و نمك و اينام بريز بزار بپزه اگه رنگش تغيير نكرد رب انار بريز دوباره

فقط رب انار ملسش خوبه حد وسط باشه بازم هركى يه جور دوست داره

مرغشم حدا بپزم اخر سر اضافه كن به فسنجونت

مرغو مستقيم بريزى ممكنه بوى زحم بده 

من خودم اب پز درست ميكنم روغن ميندازه قشنگ بعضيام پياز و گردو رو تفت ميدن

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
پياز  هويج رنده كن بعد مرغ بريز يكمم زرد چوبه بعد كه تف خورد اب بريز بعدم رب أنار مغز گردو شكر& ...

هویج توی فسنجون 😲😱

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

گردو رو اسیاب کن یکم تفت بده بعد پیاز رنده کن بریز توش جدامرغا رو سرخ کن بعد آب سرد بریز همشو بزار باهم بپزه بعد دوساعت رب انار بریز دو سه قاشق.یدونم سیب رنده کن توش.اگه شیرین دوس دارین میتونی یکم شکر بریزی.سه ساعت کلا طول میکشه تا جا بیفته

خدایا به منم یه بچه بده تروخدا. ...بخود خدا خستم