2777
2789
عنوان

بنظرتون منم میتونم نماز بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله پزشكي قبول ميشي اگه نماز حس خوب بهت ميده پس ميتوني  اگه نه من من بعد از سالها نماز خو ...

ممنونم. انشالله. 

اره واقعا حس خوبی میده اما این که زمان داره سخته یهو میبینه وقت گذشته و فراموش کردی

وقتی خدار رو دوست خودت بدونی علاقت ب نماز بیشتر میشه چون بهش نزدیک میشی و باهاش حرف میزنی 

من هروقت حالم بده دلم گرفته علاوه برنمازای روزانه نماز های توسل میخونم میشینم با خدا دردو دل میکنم و خیالم راحته خدا بهترین دوسته نه حرفمو پیش کسی میزنه نه قضاوتم میکنه و نه هیچی دیگه بلکه کمکم هم میکنه

حتما میتونی  منم مثل شما نماز نمیخوندم البته گاهی یبار میخوندم  ولی الان خداروشکر میخونم ...

نزدیکی مسجدی نیست. اصلا نمیدونم اذان ساعت چنده 😅 باعث تاسفه که دینم اسلامه و کوچیکترین چیزا رو هم حتی نمیدونم! من هنوزم تشهد رو فراموش میکنم حتی