2777
2789
عنوان

بنظرتون منم میتونم نماز بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون عزیزم هیچی جای نمازو نمیگیره.. صدای اذان رو شنیدی همون موقع بخون.. به نظرم هر چی از وقت اذان بگذره و دیرتر بخونی بیشتر حس تنبلی میکنی.. 

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

وای من یه چیزی جدیدا شنیدم 😫.پناهیان میگفت کسی که مرتکب زنا میشه کافر نیست ولی کسی که نماز نخونه کافره .چون زنا کار میل جنسی بهش فشار آورده و مجبور شده ولی بی نماز از ۲۴ ساعت یه ربع وقتش رو نزاشته برای نماز و عمدا ترکش کرده.

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
شما بخون با لاک بخون!اولش هم قرار نیست همسرت بفهمه که اگه ول کردی خجالت زده باشی فقط بخون!!!

اخه بالاک ک وضودرست نیس بدون وضوی درست چجوربخونه نماز؟؟خدا اصلانماز خوندن یانخوندن ماک فرقی ب حالش نمیکنه نماز براارامش خودمون میخونیم مانیازش داریم ولی خب نمازم ی سری آداب داره عزیزم هرچیزی آداب داره ادم ی مهمونی بخادبره اداب داره /نمازم ی کاری ک آداب خودشوداره /اره باخدا میشه حرف زدهرجوری درد ودل کردمن بخام باخدا دردل کنم فرقی نداره خداصدام میشنوه هرجورک حرف بزنم /ولی وقتی بخام نمازبخونم خب بایدب اادبش احترام بزارم

سلام عزیزم اگر واقعا حس خوب می گیری از نماز حتما میتونی رو تصمیمت مداومت کنی😊 یه چادر نماز گل گلی خوشگل و یه سجاده زیبا و نرم افزار بادصبا رو گوشیت خیلی میتونه کمکت کنه

راستی گلم من یه لاک دارم که با آب مقطر تهیه شده، هم سالمه و طبیعی و هم به راحتی با آب پاک میشه

یعنی ناخونت رو بگیری زیر شیر آب یه کم با دست بکشی روش لاکت پاک میشه😍

آره ب نظرم بقیه ش به خودت بستگی داره اینکه چقدر پایبند باشی و مقرر بخونی ، شروع کن به خوندن انشالله ترکش نکنی ، حداقل تلاش میکنی ببینی نتیجه میده یا نه.. گاهيدهم آدم خسته میشه ممکنه بگه نمیخوام بخونم الان. ولی بعد تنبل میشه 

ولی در گل خوندمش خیلی بهتر از نخوندنه

اگه گروه خونیت o هست و طبعت دموی باشه میتونه یه حس زود گذر باشه 

عه برامنم oهست گروه خونیم و دموی هستم وهیچ وقت نمیتونم مداوم ادامه بدم برام حرفت جالب بود گلم 

پس چکاربایدبکنم که دایمابخونم 😔😔😔😔😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

چه تصمیم خوبی آفرین 

آرامشی که توی نماز هست رو هیچ جا نمی تونی پیدا کنی 

من صدای اذان رو که می شنوم سبک میشم 

اونم تو دنیای الان که زندگی پر از استرس و تنش هست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد