2777
2789

بیاید بگید موعدتون کی بود ، علائمتون چی بود الان حالتون چطوره و ..: 

من ۲۷ آبان موعدم بود و یبوست و سینه درد و تکرر ادرار توی شب دارم ترشحم هم معمولیه نه زیاده و نه کم

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره هم بی بی چک زدم هم آزمایش دادم

بسلامتی عزیزم .مبارک . خوبه سریع اقدام کردی 😀😀برای تست . منم ۵ ام تا ۸ آذر موعدمه 

این ماه کلومیفن خوردم 

یعنی میشه خدا حاجت دل منم داده باشه؟؟

دعا کنید برام دوستان‌ فقط ی صلوات ممنون میشم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
بسلامتی عزیزم .مبارک . خوبه سریع اقدام کردی 😀😀برای تست . منم ۵ ام تا ۸ آذر موعدمه  این ماه ک ...

من دور روز از موعدم گذشت بی بی چک زدم و چون شوهرم خیلی استرس داشت و باورش نمیشد همون روز آزمایش دادم وجوابشم خودش تلفنی گرفت دو ساعته
ایشالله شما هم همین ماه مامان میشی عزیزم

بسلامتی عزیزم .مبارک . خوبه سریع اقدام کردی 😀😀برای تست . منم ۵ ام تا ۸ آذر موعدمه  این ماه ک ...

علائم نداری اصلا؟

سلام من فقط بیبی چک زدم مثبت بود دو هفته از موعدم گذشته فردا وقت دکتر گرفتم 

مبارکههههههههههههههههههه عزیزم

علایمم دو سه روز قبل موعدم ترشحات خونی میدیدم میگفتم الان پری میشم ولی نشد . روز پنجم بیبی چکم مثبت شد . قبل از بی بی چک گوشم زنگ میزنه و یه شب خیلی تب کردم تا صبح . هنوزم گوشم زنگ میزنه . همش گرسنه ام ازونطرف معده درد دارم و سوزش معده دارم . سینه دردم کمه حالت تهوعم از عصر شروع میشه صبحها خیلی کمتره 

انشاله ک میشه.منم ماه پیش کلومیفن و لتروزول خوزدم خدا کنه ک باردار بشم منم 5موعدمه.

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
من دور روز از موعدم گذشت بی بی چک زدم و چون شوهرم خیلی استرس داشت و باورش نمیشد همون روز آزمایش دادم ...

دعا کنید ک منم باردار باشم این ماه.شاید خدا صدای شما رو شنید.7ماه اقدامم اگه این ماه باردار نبودم دیگه بیخیال میشم😣

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
علایمم دو سه روز قبل موعدم ترشحات خونی میدیدم میگفتم الان پری میشم ولی نشد . روز پنجم بیبی چکم مثبت ...

واسه من جالب بود چشم چپم میزد دقیقا روزی که بی بی چک زدم و. آزمایش دادم برطرف شد خیلی برام عجیب بود

دعا کنید ک منم باردار باشم این ماه.شاید خدا صدای شما رو شنید.7ماه اقدامم اگه این ماه باردار نبودم دی ...

ای جوووووووووووووووووووووووووووووووونم  نامید نشو من دقیقا یکسال اقدام بودم و اصلا نامید نشدم