2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان دوستمو میگم.بیرون رفته بود شماره گرف از ی پسره.باهم دوست شدن بعد ۶ماه پسره رف خواستگاریش و چه پسری.الانم ک رفتن خارج برای زندگی.اونوق من یبار اینکارو کردم روانی ازاب دراومد.

ما دانشگاه همکلاسی و هم ورودی بودیم روز اول ازش بدم میومد اما اون میگ نگاه اول ک وارد کلاس شدم عاشقم شده دیگ من کلا ازش بدم میومد اما همه تلاششو کرد حالام 7ساله ک عاااااشقشم😍😍

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

ما از بچگی همو میشناختیم اومدن خواستگاری ولی زمان خواست من مخالف بودم و کات شد ارتباطمون 

شمارم رو تو گوشیش سیو داره هنوزم میتونم کمکی ب خودم کنم؟ اگه ممکنه ی نظری بدین مغزم کلا هنگه

داستان دوستمو میگم.بیرون رفته بود شماره گرف از ی پسره.باهم دوست شدن بعد ۶ماه پسره رف خواستگاریش و چه ...

منم اینکارو کنم پسرع بیمار اختلال چند شخصیتی از اب در میاد😐

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..
ما دانشگاه همکلاسی و هم ورودی بودیم روز اول ازش بدم میومد اما اون میگ نگاه اول ک وارد کلاس شدم عاشقم ...

چیکار کرد که عاشقش شدی؟😍

ما از بچگی همو میشناختیم اومدن خواستگاری ولی زمان خواست من مخالف بودم و کات شد ارتباطمون  شمار ...

کمک از چه نظر؟؟ک دوبارع بیاد خاستگاری؟