2777
2789

سلام .  ممنون که اومدین 

من یه سوال دارم . اینکه تو کارنامه های کانون زده  یک از ده تا یعنی چند درصد ؟ 

از ده تا یعنی چی ؟ 

مثلا گفته شیمی چهار از ده تا . ممنون میشم توضیح بدین 🌸🌼🌸🌼🌸🌼

دوستای گل در خواست دوستی قبول نمی کنم 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يعني از ده تا سوال چهار تاش درست زدين  ميزان ترازتونو حدودي ميتوني تعيين كني فكر كنم چهار تا ...

نه من اصلا کانون نرفتم .میخوام کنکور بدم رفتم سرچ کردم  ببینم چی به چیه . باید تا چه حدی بود . برای رشته و دانشگاهی که میخام    

ببخشید ولی اصلا متوجه نشدم 🙈🙈🙈🙈

خب مثلا یه درسی که بیست تا سواله . چطوری بفهمم درصدش چی بوده ؟  من رفتم قسمت قبولی بر اساس رشته و دانشگاه  سایت کانون . 

بستگی به سختی اون درس داره برای تخمین هست

مثلا اگر از ۳۵تا سوال شیمی ۱۳یا ۱۴تاشو جواب درست داده باشی بدون غلط ترازت میشه ۵۴۰۰تا ۵۴۵۰ در اون درس

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
نه من اصلا کانون نرفتم .میخوام کنکور بدم رفتم سرچ کردم  ببینم چی به چیه . باید تا چه حدی بود . ...

خب ۲۰ سوال باشه هر تست میشه ۵ درصد خوب دیگه

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
نه من اصلا کانون نرفتم .میخوام کنکور بدم رفتم سرچ کردم  ببینم چی به چیه . باید تا چه حدی بود . ...

اون كه من گفتم تراز بود گلم

درصد گيري كه تو سايت هم ميتوني درصد بگيري خودتم ميتوني حساب كني

تعداد درستات و ضربدر ٣ كن بعد منهاي تعداد غلطات كن

بعدم تقسيم بر تعداد كل سوالا ضربدر٣ كن

يعني از بيست تا مثلا ده تا درست داري دو تا غلط

٣٠ و منهاي دو ميكني ميشه ٢٨ 

٢٨ و تقسيم بر ٦٠ ميكني ميشه ٤٦ درصد

بستگی به سختی اون درس داره برای تخمین هست مثلا اگر از ۳۵تا سوال شیمی ۱۳یا ۱۴تاشو جواب درست داده باش ...

ممنون ولی اصلا متوجه نمیشم . البته من بعد ده سال کنکور میدم زمان ما این چیزا نبود . خیلی گیج شدم . تراز و رتبه رو می دونم ولی الان تو کارنامه میخام ببینم چند درصد زده که یه رشته و یه دانشگاهی رو اورده . الان مثلا چهار از ده یعنی همون چهل درصد ؟

مثلا۲۵تا عربی داره اگه زده ۴تا از ده تا باید یه نسبت ساده بزنی میشه ۴۰ درصد به اینصورت که از ۴تا از ۱۰تا میشه ۱۰تا از ۲۵تارو در یه درس ۲۵سواله باید درست جواب بدی که میشه ۴۰درصد دیگه 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
اون كه من گفتم تراز بود گلم درصد گيري كه تو سايت هم ميتوني درصد بگيري خودتم ميتوني حساب كني تعداد ...

ممنون این ضرب سه ثابته یا همون ضریب هر درس . مثلا ضریب دو یا چهار باید ضرب بر چهار و دو بشه ؟؟ 

تو اینطوری در نظر بگیر که اگه ۴ از ۱۰ هست ینی درسی مثل شیمی که ۳۰ سواله ۱۲ تا تست درست داشته شاید یه سری درست های دیگه هم داشته که غلط ها اونارو سوزدندن ولی ۱۲ تا درستِ خالص داشته

ممنون ولی اصلا متوجه نمیشم . البته من بعد ده سال کنکور میدم زمان ما این چیزا نبود . خیلی گیج ش ...

نه عزيزم چرا بابا زمان ما هم بود منم مثه شما ده سال پيش كنكور داده بودم

٤ از ده يعني از هر ده سوال چهارتا درست زده بعد مينويسه چقدر ترازش شده اينجوري شما ميتوني ترازتو تخمين بزني

البته حواست باشه تزاز ازمون كانون با خود كنكور فرق داره

اونجا فقط خودتو ميتوني بابقيه كه اون ازمونو دادن مقايسه كني