2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربط داره اگه مرد بخواد عروس راببره یا بخواد رابطه داشته باشه زن نذاره عدم تمکین حساب میشه و نفقه تعل ...

عزیزم من عقدم باکره ام هستم حق حبس دارم یعنی تاوقتی که کل مهریه روبهم نده میتونم تمکین نکنم ونفقه ام هرماه بگیرم...این حق فقط مربوط به خانمای باکرس

میدونم حق حبس فقط برا مهریه است نه نفقه

نه گلم مربوط به نفقس من خودم وکیل دارم تونسته حق حبس برام بگیره وهمسرم باید هرماه ۵۰۰تومن بهم نفقه بده ولازم نیس من تمکین کنم فقط درصورتی تمکین برام واجب میشه که ۲۰۰تاسکه رو یکجابهم بده...من دوساله درگیرم

نه نگهبان داریم تو خونه خواهرمو هم نمیذاریم بره از خونه بیرون میدونیم خیلی بی شرفه و ممکنه اینایی که ...

تا آخر عمر ک نمیتونین مواظبش باشید یا نذارین بره جایی بی شرف 13سال بزرگتره اگ این مرگش بوده چرا خواهر تورو بدبخت کرده آخه تعهد حتما بگیرید

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤