2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 108 پست
نه گلم مربوط به نفقس من خودم وکیل دارم تونسته حق حبس برام بگیره وهمسرم باید هرماه ۵۰۰تومن بهم نفقه ب ...

چرا میده آخه 😑کاش نده تا بتونی طلاق بگیری 

تا حالا جلشو دادن بهت بخاطر نفقه ؟

شوهر خواهرم اصلا نفقه نداده ولی به نظرم اگه ببینه میتونه با رای ترک انفاق طلاق بگیره نفقه ی معوقه اش رو پرداخت میکنه چون آشغال به هیج وجه راضی به طلاق نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرکی نداریم که آخه با اون تعهد بگیریم ازش 

همون پیام تهدید دیگ

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
چرا میده آخه 😑کاش نده تا بتونی طلاق بگیری  تا حالا جلشو دادن بهت بخاطر نفقه ؟ شوهر خواهرم اص ...

اصلاتابحال یه هزاری بهم نداده جمع شده روهم شده ۱۰میلیون ماه بعد میخوام اجرائیه بزنم بنظرم نمیده فکنم نمیدونه نفقه بهم تعلق میگیره میخوام حکم مهریه که اومد برم اجرائیه بزنم واسه نفقه نقره داغش کنم

اصلاتابحال یه هزاری بهم نداده جمع شده روهم شده ۱۰میلیون ماه بعد میخوام اجرائیه بزنم بنظرم نمیده فکنم ...

واسه خواهرم هم نداده ولی شوهرش میدونه صددرصد نفقه بهش تعلق میگیره چون قاضی تو جلسه به نفعه ما حرف زده بود جالبش اینجاس که نفقه نداده خودش خواهرمو کتک زده از خونه بیرون کرده بعدش تمکین هم زده آشغاله مرده شوز

به نظرت تقریبی الان واسه مهریه چند تا پیش قسط‌ میدن ؟کاش پیش قسطش زیاد باشه داغون شن‌نتونن بدن

واسه خواهرم هم نداده ولی شوهرش میدونه صددرصد نفقه بهش تعلق میگیره چون قاضی تو جلسه به نفعه ما حرف زد ...

کثافتن دیگه...حرومزاده ها نامزدمنم خودش گف طلاق تودادگاه میگف من طلاق نمیدم دوسش دارم الکی....بستگی داره به وضعیت مالیش واسه من ۱۰تازدن البته کم میشه درحد ۵تااینا میمونه ولی ۵تاهم میشه ۲۰میلیون....

کثافتن دیگه...حرومزاده ها نامزدمنم خودش گف طلاق تودادگاه میگف من طلاق نمیدم دوسش دارم الکی....بستگی ...

شوهر اینم دیگه 

حتی چون باکره نیست اجاره نامه صوری آورده بود تو دادگاع الکی میگفت که این خونه رو برا تو آماده کردم عشقم 

با یه مدرک چیکار میشه کرد تو ایران 😑

میشه بابا اگ نمیشد ک سنگ رو سنگ بند نبود

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
میشه بابا اگ نمیشد ک سنگ رو سنگ بند نبود

بند نیس که 

دو سال پیش شوهرخالم که شیشه مصرف میکرد خونمونو سوزوند بعدش گرفتنش آزادش کردن سه روزه 

دلیلیشون هم این بود که این آقا مبتلا به اسگیزوفرنی هست 

بند نیس که  دو سال پیش شوهرخالم که شیشه مصرف میکرد خونمونو سوزوند بعدش گرفتنش آزادش کردن سه رو ...

چی بگم خدا بزرگه این چیزا خیلی دنگ و فنگ داره