2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 108 پست
ولی ممکنه مبلغی که قاضی تعیین کرده رو بده و نره و تنها امیدمون به طلاق گرفتنش هم‌از بین بره توروخدا ...

دوسال نفقش زیاد میشه .مطمین باش اون نمیده و سریع طلاق میده .پول واسه اینجور ادما خیلی شیرینه

خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم  ...

خوبي و بدي عادي تو همه زندگيا هست 

ولي مردي ك گِي هست و با چاقو كتك ميزنه و هزار و يك مسكل ديگه بدنيست،فاجعست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد اختلاف سنی دارن خواهرتو گول زده بی شرف پیاماشو نگه دارین وکیلتو خیلی پپه هست ها اون همه راهارو ب ...

نه نگهبان داریم تو خونه خواهرمو هم نمیذاریم بره از خونه بیرون میدونیم خیلی بی شرفه و ممکنه اینایی که میگی رو بکنه 

اره دیگه بخاطر همین میترسم کلا با دوست پسرم ازدواج کنم میگم اگر ی چی شد چطوری من طلاق بگیرم 

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀

البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
گی نیست که بچه بازه 😐

هنوز بدتر🤦🏼‍♀️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم  ...

مطمئنم تورو هم هر روز با چاقو بزنن و جلو چشمت با پسرا رابطه جنسی برقرار کنن طلاق میگیری و یه ثانیه هم نمیمونی 

کاش وقتی دردای ادمارو نمیفهمیم لااقل قضاوت هم نکنیم آدما بعضی وقتا تو زندگیشون اشتباه میکنن ولی تاوان اشتباه این نیست که تا آخر عمرشون بخشیده نشن و فرصت زندگی دوباره نداشته باشن 

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀 البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

وکیل خیلی گفت بهش ولی گفت بمیرین هم نمیدم گفت یه میلیارد هم پول بدین بازم نمیدم

مهریه نگیر به جاش حق طلاق و باقی حقا رو بگیر😀 البته که مرد ایرانی نمیده حق طلاق ولی تو تلاشتوبکن😂

مهریه حق مسلم ماست😁

حق طلاق و حق سفر و اشتغال و این چیزا رو میگیرم بچه رو میدم به خودش😎