خانوما میخواستم تجربه م رو بهتون بگم شاید بدردتون بخوره
من تقریبا هر روز شیر کاکائو ، پچ پچ ، و کیک های شکلاتی و نوشابه و خرما میخوردم قندم اولای بارداری ۸۰ و خوردی بود بعد هفته ۲۸ بارداری که آزمایش قند خون دادم قند ناشتام روی ۹۷ بود ، دکترم گفت قندت بالاست باید رژیم بگیری اگه با رژیم درست نشد باید انسولین بزنی ، گفت کلا قند رو صفر کن هیچ چیز شیرینی نخور فقط برنج و نون اونم به مقدار کم.
ولی من زیاد رعایت نکردم فقط نوشابه و کیک و کروسان و شیرکاکائو و شیر های طعم دار رو کلا حذف کردم ، بستنی هم روی جدول ارزش غذایی هاشون نگاه مبکردم اونایی که قندشون زیر ۱۳ گرم بود رو میخوردم اونم یه روز در میون ، خرما هم نخوردم هندوانه و خربزه و انگور هم نخوردم اما دیگه همه ی میوه هارو خوردم هر روز ۳ تا میوه میخوردم نارنگی، گلابی ، سیب ، خرمالو ، پرتقال ، موز ، هلو اینارو میخوردم ، بعد شنیدم که میگن خیار قند رو پایین میاره دیگه کنار میوه هام روزی ۳ تا خیار هم میخوردم ، برنج و نون هم مثل قبل میخوردم لواشک و آلوچه هم میخوردم ، شکلات غلات بار هم میخوردم ولی هیچ نوشابه و نوشیدنی نخوردم کنار غذام دوغ میخوردم کلا هر روز ۲ لیوان دوغ رو میخوردم چیپس و ماست هم میخوردم . دو هفته اینجوری پیش رفت بعد تست قند خون دادم قندم روی ۷۸ اومده بود خداروشکر😃
خواستم بگم نیازی نیست توی این دوره که هوس همچی میکنین و بارداری هستین زیاد به خودتون فشار بیارید واسه قند خون ، فقط نوشیدنی ها و آبمیوه و نوشابه و شیر های طعم دار و کیک و کلوچه و کاکائو رو حذف کنید و خیار زیاد بخورید درست میشه.
راستی من توی دوره بارداریم از ۴۲ کیلو شدم ۵۹ کیلو ولی این دو هفته ک اون چیزارو حذف کردم دیگه وزنم بالا نرفت و شد ۵۸. پس دلیل اضافه وزن زیادم هم همون نوشابه و کیک و شیر کاکایو اینا بود