2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰

چقد اختلاف سنی دارن خواهرتو گول زده بی شرف پیاماشو نگه دارین وکیلتو خیلی پپه هست ها اون همه راهارو باید بلد باشه راحت طلاق میگیرن با این شرایط اما تضمین بگیرین حتما ازش ک بعد طلاق خواهرت آسایش داشته باشه ممکنه زبونم لال عقده ای اسید بپاشه یا چیزی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بله عقده شما نفقه هم میگیرین ؟ یا ترک انفاق کرده ؟ یا نفقه تعلق نمیگیره بهتون ؟

منم عقدم دوشیزه ام ۱۰تومن نفقه معوقه دارم میخوام اجرائیه بزنم مطمئنم نمیده وحق طلاق میگیرم فعلا منتظرم مهریه ام قسط بندی بشه

روش میشه طلاق بگیره برگرده خونه باباش؟

بخدا گناه ميكني اينارو ميگي

ي وقتايي بعضيا سرنوشتشونو بخاطر همين حرفايي ك شماها ميزنيد اتيش ميزنن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بخدا گناه ميكني اينارو ميگي ي وقتايي بعضيا سرنوشتشونو بخاطر همين حرفايي ك شماها ميزنيد اتيش ميزنن

خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم 

خب من خودم تو فکرم اینه اگر یکیو انتخاب کردم باید پای خوبی و بدیش وایسم چون اینو من انتخاب کردم  ...

گاهی انتخابت غلط از آب درمیاد

البته خدایی نکرده واسه شما 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁