2777
2789
عنوان

نوک سینم کنده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابط سینه از داروخانه بگیر عزیزم سینه ات شقاق شده..منم هر دو سینه ام داشت ..و اینکه از هر دو سینه بده چون هم شیر بمونه درد زیاد و حتی  کار به عمل نکشه هم یه سینه کوچیک و یکی بزرگ میشه ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
رابط سینه از داروخانه بگیر عزیزم سینه ات شقاق شده..منم هر دو سینه ام داشت ..و اینکه از هر دو سینه بد ...

رابط چجوری هست ؟ چیکار میکنه ؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه ها واسه درمان سرماخوردگی هم راهکار بدین.هفته پنجم ناجور مریض شدم.همش به درک نگران اینم انققققد سرفه میزنم بچه طوریش نشه😭😢

انقد شکمم و کمرم درد گرفته از شدت سرفه.

خدایی بگین چی بخورم.بجز شلغم و ابلیمو عسل و آبجوش.

هیچی داره میخونه کثافت اشغال مریض جنسی 

کاربریشم قدیمیع شما همو میشناسید؟ 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

سعی کن چربی طبیعی استفاده کنی من خودم کره میزدم و کیسه پلاستیکی میکشیدم روش.منم خیلی راهارو رفتم ولی مواد شیمیایی کمتر جواب میده. همزمان به بچت شیر بده چون حتی اگه سینت خوب هم بشه با مکیدن دوباره زخم میشه باید سینت که مکیدن بچه عادت کنه فقط در صورتی شیر دادن رو متوقف کن که خونریزی زیاد داشته باشه