2777
2789
عنوان

نوک سینم کنده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 44 پست
بچه ها واسه درمان سرماخوردگی هم راهکار بدین.هفته پنجم ناجور مریض شدم.همش به درک نگران اینم انققققد س ...

بارداری ؟نترس عزیزم چیزی نمیشه اگه هم نوزاد داری ماسک بزن و دستات رو هم زیاد بشور ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیسه اب گرم کوچک بزار روی سینه ات به راحتی شیر جذیان پیدا میکنه و اون شیر رو بدوش بریز دور چون توی این روزها شیر اون سینه ای ک نمیدی هر بار باید دوشیده شه و به بچه نده 

اجازه بده شیر رو از اول تا اخر هر بار از یه سینه بخوره چون شیر اولش کم چربه ولی اخرش پرچرب ترهو باعث وزن گیری بچه میشه

اینو دکترم بهم گفت 

شما از هویج استفاده کن  زیاد مثلا 5بار یا بیشتر 

من همین مشکل و داشتم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بارداری ؟نترس عزیزم چیزی نمیشه اگه هم نوزاد داری ماسک بزن و دستات رو هم زیاد بشور ..

اره باردارم..نفسم بالا نمیاد دیگه.بخدا انقد نگرانم.😢😢😢

یک هفتس فهمیدم باردارم.دو روز اول که لکه بینی داشتم بعد خوب شدم سرما خوردم.استرس منو کشت.

اره باردارم..نفسم بالا نمیاد دیگه.بخدا انقد نگرانم.😢😢😢 یک هفتس فهمیدم باردارم.دو روز اول که لکه ...

مبارک باشه عزیزم ..نه ترس نداره سرماخوردگی اما چون لکه بینی داشتی  استراحت کن و کمتر خم و راست بشو حتما دکترزنان برو .

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
روی سینه میزارن و قشنگ میخوابه رو سینه و از نوک اون بچه شیر میمکه دردش خیلی خیلی کم میشه

وای چقدر خوب

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
مبارک باشه عزیزم ..نه ترس نداره سرماخوردگی اما چون لکه بینی داشتی  استراحت کن و کمتر خم و راست ...

مرسی گلم😙

لکه بینی تموم شد سرما خوردم.از شدت سرفه عضلات شکمم سفت شدن.همش میگم نکنه برا اون نخود مشکلی پیش اومده😭😭😭😭

فقط مونده بشینم گریه کنم دیگه😭

روغن زرد خوبه

هیدرودرم هم من مقدار زیاد میزدم بعد پاکت فریزر میذاشتم روش که سینه امو نرم کنه خیلی خوب بود 

چون وقتی زخم میشه به خشکی میفته همون خشکی باعث درد زیاد میشه

از رابط خواستم استفاده کنم اولا برای سر سینه ام فکر کنم کوچیک بود بعد بچه هم تا گرفت بیشتر زخم شد به خونریزی افتاد بعد میگن بچه هم بهش عادت میکنه و بدون رابط نمیگیره دیگه

سعی کن حتما هاله اطراف سینه اتو به بچه کمک کنی که تو دهنش بگیره و به خودت بچسبونش و مواطب نفسش باش

هرچی بچه بزرگ تر بشه بهتر میشه شاید هنوز سر سینه ات واسه دهان بچه کوچیکه

خدایا شکرت
مرسی گلم😙 لکه بینی تموم شد سرما خوردم.از شدت سرفه عضلات شکمم سفت شدن.همش میگم نکنه برا اون نخود مش ...

نگران نباش منم اوایل بارداری گاهی پیش میومد سرفه می کردم مشکلی پیش نمیاد

مواظب باش و به سرماخوردگیت رسیدگی کن ولی استرس نداشته باش 

خدایا شکرت
نگران نباش منم اوایل بارداری گاهی پیش میومد سرفه می کردم مشکلی پیش نمیاد مواظب باش و به سرماخوردگیت ...

چی بگم بخدا.

مامانم همش‌میگه بخاطر سرفه زدن زیادِ که شکم درد گرفتی...بعد خداروشکر ترشحاتم رنگشون طبیعیه.مثلا صورتی اینا نیست.

بابا هرچیم مایعات داغ میخورم خوب نمیشم.البته ۳ روزه سرما خوردم با امروز😥😥😥