2777
2789
عنوان

نوک سینم کنده😭😭😭

4161 بازدید | 44 پست

پسرم ۷۰ روزشه

از اولش یه سینم زخم شد هر کار کردم خوب نشد روز به روز بدتر شد .الان کاملا نوک سینم کنده شده گوشت قرمزش مونده..دردش وحشتناکه.میخوام بهش شیر بدم میمیرم

پماد هیدرودرم زدم
سانوسان زدم
آد زدم
قطره نیستات زدم
دکسپانتنول زدم
هیدروکورتیزون زدم

شیر خودمو روش زدم
انگار نه انگار

چه پیشنهادی دارید؟

میخوام یه مدت با سینه ی زخمم بهش شیر ندم فقط با سینه سالمم شیر بدم بعد پمادارو استفاده کنم ببینم خوب میشم یا نه..این مدت هم با دست بدوشمش

بنظرتون تو این مدت سینم خشک نمیشه یا شیرش کم بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هویجو بپز بزار روش 

برای من ک عالی بود یادم خون اومده بود سر دخترم 

ولی در طول روز چندین بار اینکارو کردم هویج گرم اابته تا حدی ک بدن و نسوزونه فقط گرماش و حس کنی همش بزار 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

هر جور شده باهاش شیر بده درد سینه وحشتناکه روغن زیتون خوب بخر و روزی چند بار بزن به زخم سینت و بازش بزار تا هوا بخوره هر وقتی میخواستی شیر بدی خوب با شامپو بچه بشورش بعد شیر بده

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

سلام باشیردوش برقی بدوش گلم ....بعدشم تند تند بدوش واگه خون توی شیر نی با سرنگ بده نینی بخوره وشیرتم از سینه دیگه بده وخامه کیلویی از لبنیاتی ها برای من معجزه کرد ومدام زدم تاخوب شد

میشه لطف کنین وبرای اینکه بیماریم برنگرده ی صلوات بفرستین ؟ممنون

شیر خودتو بدوش بریز تو شیشه بهش بده

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻