2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد پشیمونم بگید چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یه ماه پیش قسم خوردم اگه نری خودم میرم اما هیچی نگفت! نینوشی جان از بس بهش گفتم دیگه دارم دیوونه میشم با متلک وکنایه و زبون خوش وعده وعید به خدا سختمه . مخصوصا با بچه کوچیک
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
بهم میگه تو ضعیفی بیشتر از این لجم گرفته من کارمندم و خونه و ماشین رو با هم گرفتیم اما همه اینا یادش رفته خیلی دلم گرفته
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
بی نهایت مغروره میدونم نمیادطرفم اخرشم باید من برم
باشه مرسی
خب این دفعه کارایی که مربوط به آب هست بده خودش انجام بده بچه جیش کرد خودش بشورتش بزار چند بار بالا پایین بره مجبور شه یه کاری کنه ، درضمن اینم که میگه ضعیفی از رویه تنبلیشه که یعنی یه جوری باهاش کنار بیای