2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد پشیمونم بگید چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 58 پست
عزیزم بیاواین طوری حلش کن بمون شوهرت بیادبروازدلش دراربعدبگومیدونم مشغلت زیاده خودم رفتم بااجازت خریدم حالاتویه لطف کن بزنگ بیان نصبش کنن این طوری دست پیش بگیرکه پس نیوفتییییییییییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
باشه مرسی از راهنماییت ساعت 12 اومد خونه گفت من ظهر نمیام. بعد از ظهرامتحان داره
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
سلام دوست عزیز , تبریک میگم بهت که رفتی پمپ خریدی . فکر کن اگه ٣ سال پیش میخریدی اینهمه عذاب نمیکشیدی از اینهمه دعوا جلوگیری میشد با آرامش این ٣ سال زندگی میکردی. دیدی خریدن پمپ هم چندان کار سختی هم نبوده ١ ساعته کلکشو کندی حالا خیلی شیک نصاب میاد محترمانه برات نصب میکنه , نگران مرد بودنش هم نباش نگران اینکه شوهرت ناراحت شه هم نباش. با افتخار تو چشش نگاه کن بگو کاش ٣ سال پیش کار امروزو میکردی که ٣ ساللللللللل زجر نمیکشیدی دیگه حرفی واشه گفتن نمیمونه . تازه نصابه لولو خورخوره نیست که, تو محل کار مگه مرد پیدا نمیشه؟ تو تاکسی؟ تو خیابون؟ تو مغازه؟؟
نصاب لولو خورخوره نیست اما با اینهمه جرم و جنایت اگه آدم احتیاط کنه خیلی بهتره ، من شخصا شوهرم خونه نباشه حتی کسی بیاد زنگ خونه رو بزنه جواب نمیدم چه برسه به اینکه تنها باشم و یه مرد دیگه بخواد بیاد برا خونه کاری انجام بدم ، البته من حوادث زیاد میخونم سعی میکنم اشتباهات دیگرانو انجام ندم که مثل اونا مشکلی برام پیش بیاد این نظر شخصیمه
به کرم های اطرافتان پیله نکنید!!! توهّم پروانه شدن می گیرند...
هیچی یا عصبانی از اینکه چرا مرد غریبه اومده خونه (که البته این کارو نمیکنم میترسم)
خدایا چرا اینقدر مردا بی احساس و نمک نشناس و بی انصافن؟
دیگه هیچ کار براش نمیکنم براش صبر نمیکنم تا بیاد با هم غذا بخوریم لباساشو خودش بندازه توماشین انقد بمونه که بگنده از خوابم نمیزنم و براش صبحانه نمیذارم کیکای و غذاهای خوشمزه نمیپزم کارت حساب بانکیمم ابدا بهش نمیدم
اوفففففففففففففففففففففففف 3ساااااااااااااااااااااال... خدایا چه صبری داری تو.. من یه کره بخوام شوهرم امروز نخره بذاره فردا صحرای محشر به پا میکنم.. خواب نداره شب تا فردا بشه بره تو اولین فرصت بخره... تو بچه اونو تر و خشک میکنی و زندگی اونو جمو جور میکنی تازه نازم میکنه واسه همچین وسیله واجبی؟!!!! خدایی شما خیلی دیگه لی لی به لالای همسرتون میذارین.. مثل اینکه وظیفه اصلی شوهرتونو یادتون رفته که ایجاد ارامش برا شما و بچه تونه.. شما که یادتون بره اونم خودشو میزنه به بی خیالی.. منکه بودم همون لحظه بعد خرید زنگ میزدم نصاب بیاد.. شوهرت هم جیک بزنه میگی میخواستی خودت اقدام کنی خیلی غیرت داری رو زندگیت.. ئا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس