2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام چاق شم 😩

واییی ینی من ببخشید ادمایی که هرچی میخورن چاق نمیشن میبینم عصبی میشم دست خودم نیست دوتا همکار دارم از کله صبح که میریم سرکار فقط میخورن یه گرمم چاق نمیشن اونچقت من بیچاره 

تا خدا با من است زمانه با من است .
واییی ینی من ببخشید ادمایی که هرچی میخورن چاق نمیشن میبینم عصبی میشم دست خودم نیست دوتا همکار دارم ا ...

ن مشکل من اینه نمیتونم بخورم ک چاق بشم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

لایکن کنین

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
چی هست؟تچ چن وقت کم کردی؟ضرر نداشته؟

چربی سوز امریکاییه برای بهترین شرکت دنیاس

من از مربی شوهرم گرفتم

ده میلیون خرج کردم نیم کیلو هم کم نکردم با اون سریع کم کردم

البته ورزش و رژیمم کنارش بود

دردم از یار است درمان نیز هم...😊
ترنم جون قرصه عوارض نداشت؟ چربيسوز بود يا ضداشتها؟

نه گلم عوارض نداره برای بهترین شرکت دنیاس

اونا جنس با عوارض نمیزنن که

چربی سوزه

والا تلگرام قطعه وگرنه ایدیشو داشتم

البته زنگم جواب میده و مشاوره رایگان میده از اینا نیس تا دو کلمه میحرفی خودشو بگیره و بگه پول و ...

دردم از یار است درمان نیز هم...😊