2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28537 بازدید | 208 پست
نه مشخصه باردار نيستم بي بي چكم منفي بود هزينش چقدره تقريبا؟ دردسرش چيه؟ من ميگم اگه مطمين تره ار ...

من کلینیک حضرت مریم ساری میرم . اونجا ای وی اف از مراجعه کننده ها پرسیدم حدود ۱۵تومن میشه.

به علاوه استراحت مطلقش که من شاغلم و نمیشه واقعا دو هفته نرم سرکارم. درسته شغلم برا خودمه اما نرم مشتری هام میپرن و پولی برام نمیمونه که بتونم هزینه کنم درامد شوهرم بع تنهایی کفاف این هزینه ها رو نمیده واقعا

من کلینیک حضرت مریم ساری میرم . اونجا ای وی اف از مراجعه کننده ها پرسیدم حدود ۱۵تومن میشه. به علاوه ...

اگه استراحت مطلق ميخاد من تو عيد انجام ميدم دو هفته رو خونه ميمونم

ديگران راقضاوت نكنيم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه استراحت مطلق ميخاد من تو عيد انجام ميدم دو هفته رو خونه ميمونم

اینجوری هم خوبه ولی من تو عید سرم شلوغتره 

برادرمم عروسی داره موندم تو خرجها. خدا کمکمون کنه و به دلمون نگاه بندازه

اینجوری هم خوبه ولی من تو عید سرم شلوغتره  برادرمم عروسی داره موندم تو خرجها. خدا کمکمون کنه و ...

دم اذانه دعا ميكنم كه ان شالله طبيعي باردار بشيم به دردسر نيفتيم

ديگران راقضاوت نكنيم.
سلام عزيزم شما کجا آي يو آي کردين؟نتيجه گرفتين؟

بيمارستان كسري دكتر شهناز اميني كه دقتش خوب نبود

الان مركز ابن سينا با دكتر عارفي اي وي اف كردم جنين انتقال دادم فعلا آزمايشم مثبت شده شنبه معاينه دارم دعا كن قلبشون تشكيل بشه

ديگران راقضاوت نكنيم.
بيمارستان كسري دكتر شهناز اميني كه دقتش خوب نبود الان مركز ابن سينا با دكتر عارفي اي وي اف كردم جني ...

به اميد خدا انشالله عزيزم ني ني کوچولوت تو دلته .مگه دکتر عارفي ابن سينا مياد؟ من يبار رفتم عارفي نبود گفتن بايد بري مطب اونم شماره تماسشون جواب ندادن.

عزيزم مشکلتون چي بود؟

به اميد خدا انشالله عزيزم ني ني کوچولوت تو دلته .مگه دکتر عارفي ابن سينا مياد؟ من يبار رفتم عارفي نب ...

شنبه سه شنبه ها مياد ابن سينا داخلي 812 رو بگير يا 842 وقت بگير سخت وقت ميدن منم به زور وقت گرفتم چند بارم ويزيتامو دكتراي ديگه انجام دادن پانكچرم دكتر ديگه انجام داد اما انتقالمو خودش انجام داد

خودم مشكلي نداشتم شوهرم واريكوسل عمل كرده بود و مورفولوژي صفر بود

ديگران راقضاوت نكنيم.