دیروزگوشی شوهرم دستم بود رفتم تو اینستاگرامش قسمت پیامها یه خانمی بود فقط نوشته شده بود جیگرت....حالا نمیدونم شوهرم براش نوشته یااون نوشته بود برای این،منم دیدم خیلی عصبانی شدم وقتی اومدگفت چی شده اولش ک نگفتم خیلی پیلهکردبهش گفتم گفت گوشیم دست پسرداییم بوده حتمااون پیام داده گفت میخواستی لغوش کنی ،حالاچه رفتاری باهاش داشته باشم ب نظرتون؟ازدیشب باهاش قهرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهره من اصلا گوشیشو خونه نمیاره از محل کارش دیروز چون جمعه بود بیکار بود اورده بود خونه بعدم اصلا من رمز گوشیشم نمیدونم خودش رمزشو زد و بعدم رفت بیرون
من نمیدونم این مردای روانی که خیانت میکنن یا هر کار دیگه ای مچشون ک گرفته میشه میگنننننن گوشی دست دوستم بود،دست همکارم بود دست خر دیگه ای بود خب حداقل شما ک خیانت میکنیین یکم ذهنتونو ب کار بندازین یه بهونه ی دیگه ای بیارین حال بهم زنااااااااا😷😷😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏(اسی یه موقع بهت بر نخوره ها من منظورم ب کل مردا هست)
شوهرعزیزم خیلے دوست دارم و در ڪنارت براے آینده خوبمون وخوشبختیمون میجنگم💞