دیروزگوشی شوهرم دستم بود رفتم تو اینستاگرامش قسمت پیامها یه خانمی بود فقط نوشته شده بود جیگرت....حالا نمیدونم شوهرم براش نوشته یااون نوشته بود برای این،منم دیدم خیلی عصبانی شدم وقتی اومدگفت چی شده اولش ک نگفتم خیلی پیلهکردبهش گفتم گفت گوشیم دست پسرداییم بوده حتمااون پیام داده گفت میخواستی لغوش کنی ،حالاچه رفتاری باهاش داشته باشم ب نظرتون؟ازدیشب باهاش قهرم
عزیزم شوهرت سر و گوشش میجنبه دیگه این قضیه رو به روش نیار ولی حواست بهش باشه
وای نگو تو رو خدا قلبم داره میاد تو دهنم،تو خیابون ب دخترا نگاه میکنه ولی من همش میگم عادیه خیلی از مردا نگاه میکنن،ولی چیز دیگه ای ازش ندیدم،شوعرم خوشگل و خوش تیپه خیلی میترسم سنشمکمه اخه،چه غلطی کردم با مردخوشگل ازدواج کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم این مردای روانی که خیانت میکنن یا هر کار دیگه ای مچشون ک گرفته میشه میگنننننن گوشی دست دو ...
راست میگی والا. من هربار از شوهرم تریاک دیدم ربطش داده به یه نفر! در حال حاضر کل همسایه ها و خاندانش تریاکی ان و مال اونا بوده دادن بهش که براشون نگه داره! صندوق اماناته شوهرم
آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه
عزیزم شاید یک درصد ما اشتباه میکنیم ولی شما باید خیلی تلاش کنی شوهرت سمت این چیزا نره با سیاست باز ...
بخدا من اونقدر تو خونه به خودم میرسم همیشه احترامشو دارم بجز وقتایی ک عصبانی میشم او رابطه هیچی براش کم نمیزارم ولی اون خیلی بی چشم و رویه هرکار میکنم بازم یه ایرادی ازم میگیره
ببین اگه کسی فالور همسرت باشه که راحت تو دایرکت پیام میده. ولی گاهی کسی فالورت نیست تو یه پیجی عضوی یه کامنتی چیزی میزاری بعد میان تو دایرکت بهم پیام میدن که مینویسه درخواست پیام و برای اینکه بتونی جوابش رو بدی باید درخواستش رو قبول کنی... پیامی که خودت بدی رنگش خاکستری پیامی که طرف مقابل بده سفید هست
من نمیدونم شوهرم دنبال کننده بود یا اون داشت اینو دنبال میکرد من فقط لغو زدم و مسدودش کردم پیامشم سف ...
خب پس پیامش رو باز کرده یا اینکه جز دنبال کننده هاش هست. و اینکه اون خانم پیام داده که رنگش سفید بوده همسرت نداده. شما هم نمیتونی پیام طرف مقابل رو لغو کنی. فقط میتونی اون چت رو پاک کنی کلا.