2777
2789
عنوان

خانما بیاین بهم بگین این خیانته یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
یعنی چی عزیزم؟

ینی 

اون ک میگه من چیزی ببیینم جدا میشم

توام‌بگو منم ببینم جدا میشم تشویقت نمیکنم ک😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
عزیزم شوهرت سر و گوشش میجنبه دیگه این قضیه رو به روش نیار ولی حواست بهش باشه

وای نگو تو رو خدا قلبم داره میاد تو دهنم،تو خیابون ب دخترا نگاه میکنه ولی من همش میگم عادیه خیلی از مردا نگاه میکنن،ولی چیز دیگه ای ازش ندیدم،شوعرم خوشگل و خوش تیپه خیلی میترسم سنشم‌کمه اخه،چه غلطی کردم با مردخوشگل ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم این مردای روانی که خیانت میکنن یا هر کار دیگه ای مچشون ک گرفته میشه میگنننننن گوشی دست دو ...

راست میگی والا. من هربار از شوهرم تریاک دیدم ربطش داده به یه نفر! در حال حاضر کل همسایه ها و خاندانش تریاکی ان و مال اونا بوده دادن بهش که براشون نگه داره! صندوق اماناته شوهرم  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
وای نگو تو رو خدا قلبم داره میاد تو دهنم،تو خیابون ب دخترا نگاه میکنه ولی من همش میگم عادیه خیلی از ...

عزیزم شاید یک درصد ما اشتباه میکنیم

ولی شما باید خیلی تلاش کنی شوهرت سمت این چیزا نره

با سیاست بازی و این جور کارا....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم شاید یک درصد ما اشتباه میکنیم ولی شما باید خیلی تلاش کنی شوهرت سمت این چیزا نره با سیاست باز ...

بخدا من اونقدر تو خونه به خودم میرسم همیشه احترامشو دارم بجز وقتایی ک عصبانی میشم او رابطه هیچی براش کم نمیزارم ولی اون خیلی بی چشم و رویه هرکار میکنم بازم یه ایرادی ازم میگیره 

این دو خط اخرو نفهمیدم چی گفتی؟من بلد نیستم 

ببین اگه کسی فالور همسرت باشه که راحت تو دایرکت پیام میده. ولی گاهی کسی فالورت نیست تو یه پیجی عضوی یه کامنتی چیزی میزاری بعد میان تو دایرکت بهم پیام میدن که مینویسه درخواست پیام و برای اینکه بتونی جوابش رو بدی باید درخواستش رو قبول کنی... پیامی که خودت بدی رنگش خاکستری پیامی که طرف مقابل بده سفید هست

ببین اگه کسی فالور همسرت باشه که راحت تو دایرکت پیام میده. ولی گاهی کسی فالورت نیست تو یه پیجی عضوی ...

من نمیدونم شوهرم دنبال کننده بود یا اون داشت اینو دنبال میکرد من فقط لغو زدم و مسدودش کردم پیامشم سفید بود ولی نزده بود درخواست پیام 

ینی  اون ک میگه من چیزی ببیینم جدا میشم توام‌بگو منم ببینم جدا میشم تشویقت نمیکنم ک😒

اها،شوهرم همش میگه پول دستم بیاد میخوام برم خارج میگه الان نرم بعدا ک یه بچه دیگه هم بیاریم اصلا نمیشه برم تا جوونم بایدبرم بگردم بعد نمیشه دیوونم‌کرده بخدا میگه بقیه رفتن مگه چی شد،تو فامیلشون خیلی میرن سفر خارج

بخدا من اونقدر تو خونه به خودم میرسم همیشه احترامشو دارم بجز وقتایی ک عصبانی میشم او رابطه هیچی براش ...

عزیزم متاسفانه شوهرت از اون دست آدمهایی هستش که اعتماد به نفس زیادی دارن و این باعث میشه کار دستشون بده 

ولی شما زندگیتو پسپار به خدا و واسه شوهرتم دعا کن عاقبت به خیر باشه 

این دعا کردن واسه هم خیلی خوبه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
من نمیدونم شوهرم دنبال کننده بود یا اون داشت اینو دنبال میکرد من فقط لغو زدم و مسدودش کردم پیامشم سف ...

خب پس پیامش رو باز کرده یا اینکه جز دنبال کننده هاش هست. و اینکه اون خانم پیام داده که رنگش سفید بوده همسرت نداده. شما هم نمیتونی پیام طرف مقابل رو لغو کنی. فقط میتونی اون چت رو پاک کنی کلا.