2777
2789
عنوان

بی اشتهایی و کم وزنی کودک

1045 بازدید | 31 پست

سلام خانمای عزیز 

اونایی ک کودک کم غذا و بدغذا داشتن و بعدا بچه هاشون بهتر شدن و وزن گرفتن بیان کمک :-S 0000

نظرتون راجب شربت راسیپ بگین من میخوام برم بگیرم دخترم اصلا نمیخوره و وزنشم خیلی کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنش چقدر اضافه شد تو یه ماه ؟؟؟؟؟؟

یک کیلو و دکتر راضی بود بعد از اون همه چی مبخورد و ماهیانه یک کیلو اضافه کرد سه ماه دکتر تغذیه بردم و دیگر گفت به همین روش ادامه بده یک کیلو در ماه طبیعیه بیشتر از اون نه کاذبه،  مغزیحات و شیر و موز و کره بادام زمینی و میان وعده میدادم غذای اصلی و صبحانه هم کامل میخورد 

سانستول و باریج انار و زینک و ایمونس و اینارو دادم اثر نکردن

منم همه اینا رو میدادم تاثیر نداشت الان زینک رو همچنان میدادم برا رشد بچه کلا زینک خوبه ، راستی راسیپ یه کم خواب آوره حدود ساعت های 6 و 7 بعدازظهر بده ، شب راحت میخوابه صبح هم با اشتها صبحانه میخوره بعد دیگه بدنش عادت میکنه به خوردن دیگه کم کم قطعش کن وقتی اشتهاش خوب شد

یک کیلو و دکتر راضی بود بعد از اون همه چی مبخورد و ماهیانه یک کیلو اضافه کرد سه ماه دکتر تغذیه بردم ...

ببخشین زیاد سوال میکنما 

ولی قبل اینکه دارو بدین تغذیش و وزنش در چه حد بود 

دختر من اصلا تمایلی ب خوردن هیچی نداره دلش میخواد بخوره ها یه چیزیو برمیداره میبره دهنش بعدش میندازه بیرون