2777
2789
عنوان

بی اشتهایی و کم وزنی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 31 پست
ببخشین زیاد سوال میکنما  ولی قبل اینکه دارو بدین تغذیش و وزنش در چه حد بود  دختر من اصلا ...

وزنش که شاید باورتون نشه اما شاید سالی یک کیلو اضافه میشد یعنی تا مدتها رو یه وزن ثابت میموند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنش که شاید باورتون نشه اما شاید سالی یک کیلو اضافه میشد یعنی تا مدتها رو یه وزن ثابت میموند

وای دقیقا دختر منم اینطوریه از یه سالگی به اینور یعنی از عید 800 گرم اضافه کرده

تبریز

من اصفهانم، اما ضرر نداره من بهترین دکتر تغذیه دخترم رو بردم یه مدت به اندازه یه قاشق مربا خوری بهش راسیپ بده دیدی نتیجه میگیری یکماه ادامه بده بعد دیگه بچه به خوردن عادت میکنه بعد کم کم قطعش کن

20 ماهشه  هشت و نیم کیلو هستش اصلا نمیخوره

بهترین وسیله برای رشد کودک پدیاشور..درصورتی که کودک شمادرمدفوع چربی نداشته باشند.هنگام شستن دست شما چرب نشود.احتمالا هم کودک شما پوست سبزه دارند

من اصفهانم، اما ضرر نداره من بهترین دکتر تغذیه دخترم رو بردم یه مدت به اندازه یه قاشق مربا خوری بهش ...

امروز از دکتر تغذیه براش وقت گرفتم ببرمش ببینم چی میگه خودم ب دکتره میکم براش راسیپ بنویسه 

20 ماهشه  هشت و نیم کیلو هستش اصلا نمیخوره

سلام .من به کودکم دادم  دو تا سه روز اول خوابش زیاد میشه بعد به خوابش مثل قبل میشه اشتهار رو خیلی زیاد میکنه من کلا یک هفته دادم عالی بود انقدر خوراکش خوب شده که نیاز نیست ریگه بهش راسیپ بدم من که خیلی راضیم دکترم گفت برای مدت کوتاه هیچ مشکلی نداره

سلام .من به کودکم دادم  دو تا سه روز اول خوابش زیاد میشه بعد به خوابش مثل قبل میشه اشتهار رو خی ...

من الان از 25 ماه قبل دارم راسیپ  میدم میشه 12 روز نمیتونم ب قطع بگم اشتهاش زیاد شده ولی موقع خوردن اذیت نمیکنه عق نمیزنه و بالا نمیاره 

بچه ها من دارم دق میکنم الان یه ماهه دارم راسیپ میدم با ببجونیور و لیپوزوفر و مولتی و اسیدفولیک ...

ولی مهلا خانوم فقط همون دو هفته اول خوب خورد و بازم برگشته ب روال قبلو اداو اصول میادو نمیخوره انگاری. راسیپم روش تاثیر نداره فقط نیم کیلو اضافه کرد تو دوهفته و بعدش دوباره استپ وزنی شد

من چه خاکی تو سرم بریزم   

سلام دوستان عزیزم دیروز بعد دوماه مهلاخانوم بردیم برا چکاپ دکترش ک خیلی راضی بود وزنش شده ده کیلو 

تو دوماه یک کیلو اضافه کرده با اینکه غذا خوردنش زیاد فرقی نکرده بنظر من ک ببجونیور باعث افزایش وزنش شده 

دکترش گفت راسیپ نده فقط اهنو مولتی و شربت ایمونس داد ایشاا تو این دوماهم یک کیلو اضافه کنه تا دو سالگی بشه 11 کیلو