2777
2789
عنوان

عكسبازي از دست

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که تو زودترازشوهرت میخوابی من شوهرم یه ساعت مونده بره سر کارش میخوابم    

نبابا شوهر من مرغه ساعت ١١ تهش تهش تهش ١٢ ميخوابع 

از اين سوسولاس😂

٧ صبحم بيدار ميشه

تازه خوب شده اولا ٩ ١٠ ميخوابيد

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
نبابا شوهر من مرغه ساعت ١١ تهش تهش تهش ١٢ ميخوابع  از اين سوسولاس😂 ٧ صبحم بيدار ميشه تازه خ ...

مترس ماله منم قبلا اینجوری بود الان یه ساله من به زور ساعت 2یا3میخوابونمش امروز خسته بود 1خوابید هم شم میگه خوبه منو به زور بچپون تو جام بخوابون خودت برو نت گردی تو نی نی سایت تا صبح 

مترس ماله منم قبلا اینجوری بود الان یه ساله من به زور ساعت 2یا3میخوابونمش امروز خسته بود 1خو ...

واي چقدر مشترك

اونروز ب منم ميگه باز رفيقاي نيني سايتت بهت حرف زدن اخه دوتا اكانت دارم اين يواشكي اون قديمي

تبریزم عزیزم

عزيزممممم 

ولي من شبا ميترسم تنهايي دوس ندارم بعد اون بخوابم اما قبل اونم خيلي زوده

قبلا ك ميخواست مخمو بزنه وايميستاد من بخوابن بعد بخوابه

😂 منم میترسم همش اینواونور نگامیکنم بازم بیخیال نمیشم بعضی وقتا میبینی ساعت 6صبح من تازه می ...

ن من امروز دل درد داشتم ظهر خوابيدم الان ديگه نميتونم

انشالله که درد شکمت چیز جدی نبوده باشه خانومی آخه منم نزدیکه 3ماهه تواستراحتم چون روزا زیاد تحرک ندارم خسته نمیشم شبا خوابم نمیاد شیر گرم کنی بخوری خیلی زود آدمو راحت میکنه خوابت میگیره من اینکارومیکنم زودی میخوابم