2777
2789

لطفا کسایی ک میدونن بگن حالم خوب نی با این ک آدم احساسی نیستم ب هر حال ناخواسته میاد تو ذهنم امروزم عکسشو کنار نامزدش دیدم میخوام فراموش‌کنم همه چیو کسی میدونه بهم بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان داشتم عکسشو تو اینستا نگا میکردم گریه میکردم حرف میزدم با عکسش

من داغون شدم ولی ریختم تو خودم اصلا گریه نکردم اشکم اصننمیاد چون بهم شوک وارد شده 

من داغون شدم ولی ریختم تو خودم اصلا گریه نکردم اشکم اصننمیاد چون بهم شوک وارد شده 

شوکت که بره اشکت درمیاد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
شوکت که بره اشکت درمیاد

امیدوارم ک همچین چیزی نشه و خیلی زود فراموش کنم توام ایشالله ب آرامش برسی عزیزم رابطه من خیلی خیلی نزدیک بود ولی چ میشه کرد 

امیدوارم ک همچین چیزی نشه و خیلی زود فراموش کنم توام ایشالله ب آرامش برسی عزیزم رابطه من خیلی خیلی ن ...

عزیزم ایشالا فراموشش کنی 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

تاپیک آخرم رو بخونید🍀

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝