2777
2789
عنوان

نی نی نارس کی بزرگ میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 79 پست
وای قربونش برم😍 عجله نکن بزرگ میشه ایشالا همیشه تنش سالم باشه دخترمنم ۳/۵سالشه نسبت به همسالاش ریزه ...

فدای شما ممنون ازدعای قشنگت گلم امیدوارم

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بچه های ریزه و نارس رشد سریع تری دارن!یه شیر خشکی هس مخصوصا بچه های نارسه خیلی زود ب قول قدیم ...

دخترم هم به لاکتوز هم پروتیین گاوی حساسیت داره.اسم اون شیرخشکه چیه

مریض دکترمقدادیه.بخدا ازشهرستان میام باکلی سختی میبرم ببینش میگه خوبه بازحرف مردم میره رو مخم

بابا بیخیال

دخترای منم نارس بودن 36 هفته بدنیا اومدن تا 6 ماهگی نمیتونستیم بغلشون کنیم از بس ریز بودن ولی الان که 3 و نیم سالشونه ماشالا هم اندازه هم سناشونن

عزیزم منم پسرم۶ماهس نارس نیس اما هنوز سینه خیز نمیره.فقط قلت میزنه و چنگ میزنه چیزی میگیره دستش اسبا ...

خدا اززبونت بشنوه مهربونم.خدانی نی تو برات نگه داره.دخترمنم همین کارارومیکنه

پسرمن هفته 34 و 5 روز به دنیا اومد و 2450 بود 1 ماهم تو دیتگاه موتد شد 2 کیلو ...تو 6 ماهگیش 5 کیلو ...

خداکنه مهربون.خدانگهش داره کوچولوتو.خرخرش برای رفلاکسشه

دکتر پسر من گفت این ریزه میزه ها بهتر بقیه بچه ها میشن پس ناراحت نباش هرکس هرچی گفت فقط بخند بگو دخت ...

چشم عزیزم

خدا اززبونت بشنوه مهربونم.خدانی نی تو برات نگه داره.دخترمنم همین کارارومیکنه

خب دیگه پس الکی شیرتو خراب نکن ب بچه میدی خوب نیس.هیچکس جز خدا هیچی نمیدونه.بعدم با بچت حال کن دهن مردمو نمیشه بست

تو الان واسه بچه شش ماهه نگرانی ک چرا سینه خیز نمیره؟هرکسی یجوری رشد میکنه قانون مگه هس ک حتماااا بچه توی چه ماهی چیکار کنه؟هرکی گف بگو جلو مردم سینه خیز نمیره ک چشمش نکنن خخخ!یا جدی بگو بچه شما ۶ ماهگی سینه خیز میرف؟میگن اره بگو شنیدن کی بود مانند دیدن...فقط جواب بده نذار رو بچت عیب بذارن من قبل اینکه دخترم بیاد لال بودم الان قشنگ از بچم دفاع میکنم بچه منم ۴-۵ هفته زود اومد وزنشم ۲۵۰۰ بود اصلا نمیشد بغلش کنی اینقد بهش رسیدم ماشالا خوب شده ۶‌ماهگی سینه خیز رف زودم ب حرف افتاد الان ۱۰ ماهشه ۸-۹ کلمه حرف میزنه بچه خواهر شوهرم ۱۶ ماهشه انگار زبون نداره هیچی نمیگه ب زورم راه میره هرکی یجوریه خوب مثه ما ادم بزرگا ...

خب دیگه پس الکی شیرتو خراب نکن ب بچه میدی خوب نیس.هیچکس جز خدا هیچی نمیدونه.بعدم با بچت حال کن دهن م ...

شیرخشکیه 😂😂🙈

دخترم هم به لاکتوز هم پروتیین گاوی حساسیت داره.اسم اون شیرخشکه چیه

وای دختر منم حساسیت داره ب اینا پس اگه حساسیت داره بیومیل سوی بده بهش منم همینو میدم ب بچم!یه چی بگم خیلیم شیرشو عوض نکن یه شیرو ک دادی دیدی خوبه و میخوره دیگه عوض نکن چون بچه ک شیر ب شیر بشه وزنش کم میشه