2777
2789
عنوان

نی نی نارس کی بزرگ میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 79 پست
تو الان واسه بچه شش ماهه نگرانی ک چرا سینه خیز نمیره؟هرکسی یجوری رشد میکنه قانون مگه هس ک حتماااا بچ ...

منم باشماهم نظرم.ولی خب وقتی چندنفرپشت سرهم یه چیزوتکرارمیکنن ادم عصبی میشه.جدیدا این بحث اوتیسمم داستانی شده واسه خودش ته دل ادم خالی میشه

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشماهم نظرم.ولی خب وقتی چندنفرپشت سرهم یه چیزوتکرارمیکنن ادم عصبی میشه.جدیدا این بحث اوتیسمم دا ...

بخدا اینا ک این حرفارو بهت میزنن دوستت نیستنا از حسادته!!ارتباط چشمی برقرار میکنه باهات؟وقتی خرف میزنی نگات میکنه میخنده ب حرفات؟

خداکنه مهربون.خدانگهش داره کوچولوتو.خرخرش برای رفلاکسشه

رفلاکس پنهان داشت پدرم دراومد تا 16 ماهگی داشت ...حساسیت به پروتئین گاوی داشت که 10 ماهگی خوب شد و خیلی چیزای دیگه تازه من میبالیدم بهش حتی اگه به کیلویی ام بود حرف هیچکس برام مهم نبود من عاشقشم بودم و هستم ....وقتی پسرم 2 ماهش بود شنیدم مادر همسرم به دخترش داشت میگفت یعنی از این آدم درمیاد اصلا حرفش برام مهم نبود فقط پسرم مهم بود که سلامت باشه ...الانم که ماشالله داره پسرم و مادر همسرم خسودیشو میکنه ...😓خدا دختر ناز شمارو هم حفظ کنه ...اصلا عجله نکن برای حرکاتش چون زود به دنیا اومده درسته از لحاظ هوشی بالاترن ولی خرکاتشون نسبت به بچه های دیگه 1 یا دو ماه عقبتره ...بذار روال خودشو پیش ببره بچه اتو اذیت نکن گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

[QUOTE=112554814]وای دختر منم حساسیت داره ب اینا پس اگه حساسیت داره بیومیل سوی بده بهش منم همینو میدم ب بچم!یه چی بگم ...[/Qجدی چه جالب بیومیل سوی شیرینه؟؟کمیاب نیست؟؟؟من ایزومیل میدم حالا کمیاب شده دربه در دنبال یه قوطیشم توکل ایران پوستم کنده شده .بیومیل چنده؟

بخدا اینا ک این حرفارو بهت میزنن دوستت نیستنا از حسادته!!ارتباط چشمی برقرار میکنه باهات؟وقتی خرف میز ...

آره همه چیزش اوکیه وماشالله خیلیم هم باهوشه

[QUOTE=112554814]وای دختر منم حساسیت داره ب اینا پس اگه حساسیت داره بیومیل سوی بده بهش منم همینو مید ...

۲۶ تومنه همه داروخونه هاهم دارن من بهش ببلاک دادم نان دادم بیومیل پلاس دادم فقط از بیومیل سوی خوشش اومد قشنگ خورد چون لاکتوز و پروتئین گاوی هم نداره این شیر دیگه خلاص شدم از شیر عوض کردن خیلی خوبه طعمشم خوبه بچه دوس داره حتما امتحانش کن دیگم عوض نکن شیرشو بذار وزن بگیره

رفلاکس پنهان داشت پدرم دراومد تا 16 ماهگی داشت ...حساسیت به پروتئین گاوی داشت که 10 ماهگی خوب شد و خ ...

ای قربونش بشم چرا ادم نشه بخدا بچه ها فرشته ان.خداروشکرمیکنم بابت نی نی سالم وگلت چشم عزیزم ممنونم بابت دلداریت

والا من تو سوپس سبزیجات میزارم و روغن زیتون البته چون ۱هفتس مریضه اصلا نمیخوره چیزی

اخی الهی خداشقاش بده 

۲۶ تومنه همه داروخونه هاهم دارن من بهش ببلاک دادم نان دادم بیومیل پلاس دادم فقط از بیومیل سوی خوشش ا ...

وااااای اجی خدا خیرت بده منو ازاین نگرانی نجات دادی.گفتی شیرینه؟؟؟خودت مزه اش کردی ؟؟؟دخترمن شیرای تلخو نمیخوره طفلک فقط شیرینو دوس داره یه عکس از شیرش میفرستی اگه برات مقدوره ؟؟؟؟شرمنده