s_anji مدیر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1377 عنوان نی نی نارس کی بزرگ میشن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 79 پست دخترم الان ۶ماهشه خیلی ریزه ۳۶هفته دنیا اومد اما بستری شد ووتویک ماهگیشم بخاطر رفلاکسش ده روز بیمارستان بود.هرکی میبینه میگه چقد ریزه😔چراسینه خیزنمیره؟؟چرا سینه اش خر خر میکنه؟؟خب بخدامن خودم نه کورم نه کر.هرکارم بگی کردم دیگه چیکارکنم؟؟؟چحوری بزرگش کنم😭😔 دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه. 1398/08/25 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_anji مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1377 نوه خاله من شش ماهگی به دنیا اومد اصلا یک درصد هم فکر نمی کردن زنده بمونه وزنش 850 گرم بود موقع تولد ... ای جان ماشالله به این اراده خداحفظش کنه براشون. دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
_mahboobam_ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 172 نمیدونم والا میگن چرا چهاردستو نمیره مگه بچه ها توی چندماهگی باید چهاردستو پا بشن؟؟ عزیزم ان شاالله خیلی زود بزرگ میشه هر چی میخوان بگن مهم سلامتیشه,با فیبروم باردار شدی؟منم دارم خیلی نگرانم یعنی خدا بهم نی نی میده😭 میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤
s_anji مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1377 عزیزم ان شاالله خیلی زود بزرگ میشه هر چی میخوان بگن مهم سلامتیشه,با فیبروم باردار شدی؟منم دارم خیلی ... آره گلم.حتما بهت میده به خودش توکل کن دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
_mahboobam_ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 172 آره گلم.حتما بهت میده به خودش توکل کن مرسی عزیزم ان شاالله گل دخترتم زود تپل مپل بشه❤❤ میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤
s_anji مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 1377 مرسی عزیزم ان شاالله گل دخترتم زود تپل مپل بشه❤❤ مرسی گلم فدای شما دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.