2777
2789
عنوان

نی نی نارس کی بزرگ میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بچه های ریزه و نارس رشد سریع تری دارن!یه شیر خشکی هس مخصوصا بچه های نارسه خیلی زود ب قول قدیمیا عمل میاره بچه رو شنیدی میگن بچه حال میاد دقیقا اونجوریه!بچه دخترداییم نارس بود بردش دکتر ازین داد بچه جون نداشت اصلا مک بزنه اقا ازین داد بچش یک ماهه ماشالا جون گرفت چجور

عزیزم منم پسرم۶ماهس نارس نیس اما هنوز سینه خیز نمیره.فقط قلت میزنه و چنگ میزنه چیزی میگیره دستش اسباب بازی برمیداره تکون میده با دستوپاش بازی میکنه همیناس فعلا والا ۶ماه واسه اون حرفا ک نوشتی زوده .نگران نباش در مورد ریزی هم اولا دختر ریزش قشنگه و دلبر بعدم بموقعش ک غذا خور تر شد رشد میکنه 

وزن تولدش چند بود؟ دختر من وزن تولد ۱ کیلو بود ۱ ماه تو دستگاه بود و خدا نگهش داشت ،۱ کیلو و نیم شد ...

ای قربونش خدابرات حفظش کنه.وزن دخترم ۳کیلو بود اما شیرخشکی وریزه

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

پسرمن هفته 34 و 5 روز به دنیا اومد و 2450 بود 1 ماهم تو دیتگاه موتد شد 2 کیلو ...تو 6 ماهگیش 5 کیلو بود ولی الان ماشالله بهش خوب شده راضیم ....اصلا به خرف کسی اعتنا نکن عزیزم ....ریز باشه خیلی بهتره تا چاق باشه ...چون بهت قول میدم از یکسال به بعد باید فکر رژیمش باشی😜....خر خر کردنشم عادیه ...پسرمنم خیلی خر خر میکنه ..دکتر بهش اسپری بینی میده خوب میشه باز دوباره برمیگرده...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اصلا حساس نشو ، بچه های نارس توو حرکت و حرف زدن دیرتر راه میفتن ، بی خیال ، سلامت باشه خدارو شکر کن

نظرخودمم همینه حرف مردم عصبیم میکنه میگم نکنه مشکلی داره

به حرف هیشکی توجه نکن شما خودت بهتر از بقیه صلاح بچتو میدونی اگه نگرانی پیش یه متخصص ببر اگه گفت ...

مریض دکترمقدادیه.بخدا ازشهرستان میام باکلی سختی میبرم ببینش میگه خوبه بازحرف مردم میره رو مخم

کاش میشد به خودشون گفت عصبیم کردن

لطفا روحیه خودتو نباز تو یک مادری و باید مث کوه پشت بچت باشی ازهمین الان!! نزار روی بچه اسم و عیب بزارن جوابشونو ب خنده و شوخی و مثل خودشون بده و هی جلوشون ب بچت عشق بورز تا بفهمن چطور با بچه تو رفتار کنن