2777
2789

من به عنوان یک زن نمی گویم میز ارایشی نداشته باش اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم ارایش نخر اما میگویم کتاب هم بخر!

.

من نمیگویم دلنبند،عاشق نشو، به خاطر عشقت فداکاری نکن ، بلکه میگویم عاشق خوب کسی شو ، به کسی دلببند که عشق را این صمیمیت روحانی را خوب بفهمد و بشناسد.

.

نمیگویم هر ماه رنگ ماه رنگ موهایت را به روز نکن،اما یادت نرود سواد و دانشت را هم به روز کنی،مقاله بخوانی و بدانی در دنیا چه میگذرد.

.

💟  نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی های کودکی اطرافت بریزند تا سرت گرم شود و نفهمی در جهان چه میگذرد.اصلا هرکاری  خواستی بکن اما اندیشه ات را نفروش! برای خودت اندیشه داشته باش...💟

سمانه جهانبخش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی  بعضی آدمها

ساده ترین راه رو انتخاب می کنن برای تغییر خودشون ! 

تغییر چهره و لباس  خیلی راحت تر از تغییر خصلتهای منفی و تفکرات پوچ و خرافات !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه که خیلیم به اندیشه های ما بها میدن 😑😑😑 

اره اما این چیزها راجب خودمونه اول خودمون به خودمون بها بدیم بقیه چیزها درست میشه بنظرم

مثلا همین سایت تاپیک های پر بازدید همش راجب ظاهراته یا دعواها و داستانهای خیالی راجب ارزش واقعی زنها خیلی کم بحث های پربازدید میشه متاسفانه😑

اره اما این چیزها راجب خودمونه اول خودمون به خودمون بها بدیم بقیه چیزها درست میشه بنظرم مثلا همین س ...

درسته موافقم خیلی تاپیکای بی محتوایی ایجاد میکنن و متاسفانه پر بازدید میشن 

و خدایی که به شدت کافیست ...