2777
2789

فلسفه ی بچه دار شدن از دید دختر من اینه که پدر و مادر  دعا میکنن و از خدا میخان بهشون بچه بده خدا هم دعا شونو قبول میکنه و نی نی میزاره تو شکم مامان تا بدنیا بیاره چند شب پیش یه فیلمی میدیدیم که خانومه فهمید بارداره خیلی ناراحت شد وگریه میکرد میگفت بچه نمیخوام بر ای دخترم سوال شده بود که مگه خودشون دعا نکردن پس چرا الان خانومه ناراحته 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من همش می پرسه مامان چه جوری بچه میره تو شکم نمیدونم چی بگم

بگو کار خداست

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

پسرم چندروز پیش نزدیک خونمون ترقه دست ساز ک صداش خیلی بلند زدن یهو اومد پیشم میگه مامان شیکنتو 😐همون شیکم☺پاره کن که من برم توش چون میترسم 😀گفتم مامان تودیگه جا نمیشی گفت دست و پامو جمع میکنم😵😵😵

من خودم بچه بودم همش فک میکردم که اگه آدامس تو حلقمون بپره میتونیم با سیخ بیاریم بیرون 😐 بعد مامانم سرکار میرفت و من با خواهرم تنها بودیم یه روز شیطنت کردم و آدامسو قورت دادم و گفتم حالا باید بکشمش با سیخ بیرون

آقا رفتم سیخ آوردم تا فی خالدونم کردم تو حلقم 

بمانید که چه بلاهایی سرم اومد و پارگی و خراش نای و مری پیدا کرده بودم 😂😂😂 البته ۴ سالم بود

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
اونو یه کاری میکنم نحوه بارداری رو چطور توضیح بدم آخه    

من که گفتم زن و شوهر بخوان خدا بهشون میده، ولی دوستم گفته بود خانوما اگه بخوان میرن دکتر یه آمپول میزنه دکتر، بچه دار میشن

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
یکی هم اثبات وجود خدا براش سخته‌...الان هم میپرسه من چرا از شکمت بیرون اوردن یعنی شکمتو پاره کردن😟بعدش میگ نباید اجازه میدادی من دوس ندارم

خیلی حساسه ب اینک من چیزیم بشه

سوالی که پسرم روزی صد بار می پرسه 

این چی چیه؟ 

مثلا ماشینه

سوال بعدی کی خریده؟

میگم مثلا مامان 

سوال بعدی مامان کی ؟ 

میگم مثلا مامان آبتین

کدوم ابتین؟

و این چرخه تا صد تا سوال دیگه ادامه داره...