2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9091 بازدید | 229 پست
عزیزم برای شرکت تو دوره شما اعتقادات مذهبی قوی لازمه؟

ساب ربطی به مذهب نداره فرستادن یه سری جملات تاکیدی به ناخوداگاهه برای رسیدن به خواسته ها

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من . اموزش هم میدم. تصادف میخواستیم کنیم راه برگشت از مشهد که فرشته محافظم رو صدا زدم وکمکم ک ...

سلام چ جالب 

چطوری میشه پیدا کردی شی گمشده رو، من چیز با ارزشی گم کردم، ممنون میشم بگی

چه جالب به قانون جذب مرتبط هست؟ 

تقریبا. اما زیاد شبیه هم نیستن جدان

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
الان کجایی؟  رفتی وراحت کردی خودتو اگه یه وقت تاپیک زدی منم تگ کن

دوسال و ی خورده هستش ترکیه زندگی میکنم.بشدت زندگیم پرفراز،و نشیب بوده و کلی اتفاق تلخ و شیرین واسم افتاده.بعضی وقتا فکرمیکنم نکنه تو خاب دیدم همه اینا رو.من سی یک سالمه چندوقت بعد میشم سی دو.سه تا بچمو از دست دادم .شوهرمو دوستمو تو خونه گرفتم.بازها معجزه دیدم.واقعا حس میکنم زندگیم بیشتر فیلمه تا واقعیت

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
سلام چ جالب  چطوری میشه پیدا کردی شی گمشده رو، من چیز با ارزشی گم کردم، ممنون میشم بگی

عزیزم چون تو گروه اموزش میدم نمیتونم بگم حق دوستانی که پول دادن ضایع میشه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
دوسال و ی خورده هستش ترکیه زندگی میکنم.بشدت زندگیم پرفراز،و نشیب بوده و کلی اتفاق تلخ و شیرین واسم ا ...

چرا از دست دادی وااااای خداااااا شوهرت چراااا ناراحت کنندس

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
عزیزم برای شرکت تو دوره شما اعتقادات مذهبی قوی لازمه؟

نه عزیزم اصلا ربطی به مذهب ودین نداره

یعنی باهاش حرف میزنم.ولی وجودشو حس میکنم و جواب میده.مثلا من قاچاق از ایران خارج شدم سر مرز صداش زدم ...

الان ایرانی.. 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
دوسال و ی خورده هستش ترکیه زندگی میکنم.بشدت زندگیم پرفراز،و نشیب بوده و کلی اتفاق تلخ و شیرین واسم ا ...

اون امپول بالاخره براتون جور نشداستفاده کنید،؟ یه مدت خیلی توفکرتون بودم انشالله نی نی تون بسلامتی بیاد 

فرشته ى نجات نه ولى حس شيشم چرا

يه بار دبيرستانى بودم شب عاشورا بودش پدرم و برادرم و مادرم نزديكاى اذان صبح رفتن نماز بخونن من موندم خونه يه جناب دزدى فك كرده بود كسى خونه نيس از بالاى در ميپره تو من يهو ساعت پنج از خواب ميپرم حس بدى پيدا ميكنم ميام تو حال و چراغا رو همه روشن ميكنم دزده ميبينه چراغا روشن ميشه ديگه تو نمياد كفشاى من رو برميداره ميبره، اون موقع هم اصن نفهميديم دزد اومده صبحش ديديم كفشاى من نيستش و يه جا پاى كفش مردونه رو يه مقدار روغن كه تو حياط خونه ريخته شده بود هست

چرا از دست دادی وااااای خداااااا شوهرت چراااا ناراحت کنندس

ی پسر و دوتا دخترم رفتن بهشت.خطای پزشکی اولین دخترمم امبولانس دیر رسید تو بغلم اسمونی شد.شوهرمو دوستم .وقتی عمق فاجعه ذو درک کردم انگار گناهکار من بودم از خودم متنفر شدم فقط میخاستم فرار کنم.خیلی تلخ و شیرین پشت سرگذاشتم خیلللللی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
عزیزم چون تو گروه اموزش میدم نمیتونم بگم حق دوستانی که پول دادن ضایع میشه.

درسته ۲۵ واقعا الان چیزی نیست ولی شاید همینم واسه یه نفرسخت باشه شما راهنماییمون کن چی میشه مگه دوستم